Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΥΞΗΣΗΣ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ


Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ:
Η ρωσική κυβέρνηση δεν θα αναθεωρήσει την πολιτική της να επενδύσει σχεδόν το ήμισυ των συναλλαγματικών αποθεμάτων της χώρας σε ομόλογα ΗΠΑ, παρά τους αυξανόμενους φόβους μιας επικείμενης αθέτησης του χρέους των ΗΠΑ, είπε ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών Anton Siluanov.
«Δεν βλέπω την ανάγκη επιφύλαξής για τις επενδύσεις μας αυτή τη στιγμή προς το παρόν,» δήλωσε στους δημοσιογράφους μετά από μια συνεδρίαση των G20Υπουργών Οικονομικών και των προϊσταμένων της κεντρικής τράπεζας στην Ουάσιγκτον.
Η Ρωσία που στηρίζεται απο την Βασιλομήτωρ Λίλιθ Λαμασθού φαίνεται ξεκάθαρα ότι πιέζει την κατάσταση να έρθει σε συμφωνία με τη λευκή αδελφότητα.
Ξέρουν ότι αν απορρίψουν τα ταμεία τους, θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα έθνη το ίδιο, θα υπάρξει μια συντριβή που η αμερικανική κυβέρνηση θα δήλωνε ότι είναι μια πράξη πολέμου.
Αυτό θα οδηγούσε σε πόλεμο. Ο Πούτιν ξέρει ότι κάθε φορά που οι ΗΠΑ πέφτουν σε ένα οικονομικό χάος, χρησιμοποιούν ένα Παγκόσμιο Πόλεμο για να βγούν από αυτό.
Η κατάρρευση του 1907 - >1 Π.Π.
Κραχ του1929 - >2 Π.Π.
Η κρίση του 2008.
Η Λίλιθ Λαμασθού εξυπηρετείται καλύτερα απο το να μην προκαλέσει μια τέτοια συντριβή διότι θέλει την αύξηση του αμερικανικού πληθυσμού, και όπως διαπιστώνεται, πιέζει για να επέλθει συμφωνία.