Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Με απόλυτη μυστικότητα πριν λίγη ώρα έγινε συνάντηση στις φυλακές Κορυδαλλού με τον Άκη Τσοχατζόπουλο από απεσταλμένο μελών του ΚΥΣΕΑ της εποχής Κ. Σημίτη.

Με βάση αποκλειστικές πληροφορίες του SPIROSPERO.GR ο απεσταλμένος – νομικός στο επάγγελμα – μετέφερε προτάσεις στον προφυλακισμένο πρώην υπουργό μελών του τότε ΚΥΣΕΑ για «βελτίωση της κατάστασης» και... ζήτησε ως αντάλλαγμα να αποσύρει ο κ. Τσοχατζόπουλος το αίτημά του στον ανακριτή να εξεταστούν ως μάρτυρες οι κύριοι Κ. Σημίτης, Ευ. Βενιζέλου, Β. Παπανδρέου, Γ. Παπανδρέου και τα λοιπά μέλη του τότε ΚΥΣΕΑ.

Κατά πληροφορίες ο δικηγόρους του κ. Α. Τσοχατζόπουλου κ. Γ. Νικολάου συνέστησε στον πελάτη του να μην αποσύρει επ' ουδενί το αίτημα να εξεταστούν ως μάρτυρες τα μέλη του τότε ΚΥΣΕΑ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο απεσταλμένος ενημέρωσε τον Άκη Τσοχατζόπουλο ότι μέλη του τότε ΚΥΣΕΑ επικοινώνησαν ήδη με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Ν. Δένδια για το θέμα του προφυλακισμένου τέως υπουργού και γενικότερα για τους εξοπλισμούς της εποχής εκείνης. 
spirospero.gr
http://www.agioritikovima.gr/politika/8580-mutiki-unanti