Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ Όταν πήγαν να ακουμπήσουν τους εγχώριους ολιγάρχες για τις μίζες των δις στα εξοπλιστικά "απέδρασε" ο Ξηρός!

Kοίτα ρε κάτι συμπτώσεις!
Όταν ακουμπήσανε την ελίτ της εγχώριας διαπλοκής, η οποία εμπλέκεται σε εμπόριο όπλων-μια χούφτα νταβατζήδες-ξαφνικά ανακαλύψαμε τις πλαστές πινακίδες του Λιάπη, τον μιζαδόρο Μισέλ και το κρεσέντο απογειώθηκε με την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, του ρουκετάκια.
Εντελώς τυχαία, όταν η δικαιοσύνη πήγαινε γιαβάς-γιαβάς βέβαια, να ακουμπήσει τους ντόπιους ολιγάρχες που κυβερνάνε την Κολομβία των Βαλκανίων, από το 1974 έως σήμερα, έχουμε "τρομοκρατικά" χτυπήματα στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη και απόδραση του Ξηρού.
Οι κ.κ Σαμαράς και Βενιζέλος, έχουν αφήσει έναν ταλαίπωρο ανακριτή να ερευνά το εθνικό σκάνδαλο των κλεμμένων δις στα εξοπλιστικά, αντί να τοποθετήσουν τους 50 καλύτερους Έλληνες ανακριτές και εισαγγελείς να ασχοληθούν με αυτή την υπόθεση παρέχοντάς τους κάθε υλικοτεχνική βοήθεια.
Αντ΄ αυτού ο προκλητικός εμπαιγμός ενός λαού από την πολιτική ηγεσία, τους νταβατζήδες και τις παράγκες της δικαιοσύνης δεν έχει όρια. Πάντως οι εμπλεκόμενοι σ΄αυτόν παίζουν με την φωτιά τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας.
Εάν κάποιοι από τους σημερινούς ηγέτες των κομμάτων πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να μην λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη μετά από μια εμφύλια αιματοχυσία ή από εθνικό ακρωτηριασμό- ο οποίος διαφαίνεται στον ορίζοντα- πλανώνται.
Ο εμπαιγμός των Ελλήνων πολιτών σε αγαστή συνεργασία με μια χούφτα νταβατζήδες, οπλέμπορους, εμπόρους ναρκωτικών και πάει λέγοντας, έχει δημιουργήσει ήδη μια εκρηκτική κατάσταση. Οι συνέπειες θα είναι ολέθριες για όλους...