Πρόκειται για μια τεράστια πολιτική απάτη. Η κυβέρνηση των πολιτικών κοτζαμπάσηδων, βάζοντας μπροστά τον «σουλτάνο» – τρόϊκα, κρύβεται από το λαό και επιβάλει εξοντωτικά μέτρα ικανοποιώντας τους ντόπιους και ξένους εντολείς της. Τώρα που οι κομματικοί αρχηγοί βρήκαν ισοδύναμο στα τσιγάρα, το οποίο δεν ματαιώνει το στόχο, η τρόϊκα ούτε καν μίλησε. Εξάλλου, από την αρχή ο Στρός Καν είχε πει ότι τα μέτρα τα υπέδειξε η ελληνική πλευρά.
Κάπου 40 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, μάθαμε ότι είναι το όφελος από το μέτρο των 25 ευρώ. Καλείται λοιπόν ένας ολόκληρος λαός να εξοντωθεί, να αυτοκτονήσει, να χάσει τις περιουσίες του και να εξανδραποδισθεί, τη στιγμή, που όπως πληροφορηθήκαμε, πριν λίγο καιρό, μόνο 505 Έλληνες ολιγάρχες, κέρδισαν μέσα στο 2013, 27,4 εκατομμύρια ευρώ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!!!!!
Πόσο άραγε θα μας δουλεύουν ακόμα;;;
ΥΓ. Το άρθρο αυτό δεν επιδιώκει να αθωώσει την τρόϊκα και την γερμανική κατοχική, αλλά όλοι αυτοί δεν ήρθαν μόνοι τους. Ας μην το ξεχνάμε αυτό.
Πέτρος Χασάπης