Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Αν κάποτε κάποιος γράψει βιβλίο, θα γίνει best seller



Διαβάστε και θυμηθείτε το βίο και την πολιτεία της "παρέας" των επιχειρηματιών, πολιτικών και δημοσιογράφων που έστησαν τη βρωμοδουλειά του Βατοπεδίου στον Κώστα Καραμανλή.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ στο Βατοπέδι: Όταν η αλήθεια παίρνει την εκδίκησή της... Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ μιας ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ σκεωρίας - VIDEO

Σκάνδαλο Βατοπεδίου δεν υπήρξε ποτέ, το ξέρουμε από τον Ιούλιο του 2010 που ανακοινώθηκαν οι 4 εκθέσεις των ορκωτών.


Οι συκοφάντες όμως δεν είναι ούτε ο Μήτσος ούτε η Μαρία.

Είναι πολιτικοί, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι με ονοματεπώνυμα και σκοτεινά κίνητρα. 

Εάν δεν αποκαλυφθούν ο λαός δεν θα ησυχάσει.

27 -9- 2010


 39 steps - επιχείρηση ΣΚΟΤΩΣΤΕ την αλήθεια 

2001-2003:


 

1. Αποχαρακτηρισμοί των εκτάσεων με υπογραφές των υπουργών Φωτιάδη και Δρύ του πασόκ και έναρξη της διαδικασίας των ανταλλαγών μεταξύ του Δημοσίου και της Μονής Βατοπεδίου. 

Σύμφωνα με την κατάθεσή της (21-5-2010) η Διευθύντρια Πολιτικής Γής του Υπουργείου Γεωργίας Σταματίνα Μαντέλη αναφέρει ότι ο μοναχός Αρσένιος της μονής Βατοπεδίου την είχε επισκεφθεί για πρώτη φορά το 2003 για να την ενημερώσει περί των διεκδικήσεων της μονής σε παραλίμνιες εκτάσεις της λίμνης Βιστωνίδας και ότι εκείνη η επίσκεψη, είχε γίνει κατόπιν προσωπικού τηλεφωνήματος του τότε υπουργού Γεωργίας Δρύ. 

 
2004-2008: 
 
2. Η εξέλιξη των διαδικασιών για την ανταλλαγή συνεχίζεται κανονικά επί τετραετία, με την συνεργασία των αρμόδιων υπηρεσιών των διάφορων υπουργείων.
  
 
 
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008: 
 
3. Η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά της Interamerican για οικονομικές ατασθαλίες για ΕΞΙ κακουργήματα (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ). Ο Κοντομηνάς, που είναι ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού APLHA, πάει εσπευσμένα το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα και άλλα μοναστήρια στο Αγιο Όρος.Κατηγορούμενος για ένα κακούργημα είναι και ο ιδιοκτήτης του Αντένα Μ. Κυριακού (υπόθεση Α. Αιμιλιανού στο Πόρτο Χέλι). 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ + ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2008 
 
4. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ο αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ο πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος). 
 
5. Ο Παπανδρέου και δεκάδες στελέχη του πασόκ (Παπουτσής, Καρχιμάκης, Ρόβλιας, κ.α.) παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα. 
 
6. Κύριος στόχος είναι ο Ρουσόπουλος και, βεβαίως, κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ. 
 
7. Τα ιδιωτικά κανάλια αρχίζουν να βγάζουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ

8. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ) 
 
9. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους δυό-τρείς φορές σε υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου. 
 
10. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου αποδεικνύονται πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν). 
 
11. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. (που έχει μόνο 152 βουλευτές) και παραιτείται ο Ρουσόπουλος. 
 
ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2008 
 
12. Αρχίζει η εξεταστική. Κάποια Σωτηροπούλου (υποτιθέμενη δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά. 
 
13. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (προφανώς έτσι το ερμηνεύει αυτή, το ρεζίλεμα μιας πρωταθλήτριας). 
 
14. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ...ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού. 
 
15. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή. 
 
16. Αποκαλύπτεται ότι ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης. 
 
17. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος (ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος) 
 
18. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου (μαζί με τον Ματζουράνη που θα δούμε παρακάτω). 
 
19. Η μάρτυς Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα. 
 
20. Την προηγούμενη της κατάθεσής του στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες; - Πάγια πρακτική Ματζουράνη;). 
 
21. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, για κάμποσες μέρες αλλάζει θεματολογία για να ξεχαστεί η αναξιοπιστία των «μαρτύρων». Στο μεταξύ η εξεταστική της Βουλής ψάχνει απεγνωσμένα να βρεί μίζες και κινήσεις λογαριασμών. 
 
22. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και βεβαίως τα ιδιωτικά κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα και αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στην ανεργία, στα προβλήματα των νοσοκομείων, την ακρίβεια και ένα σωρό άλλα άσχετα. 
 
23. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που κατηγορούσε τον Καραμανλή ότι συντόνιζε την ιστορία του Βατοπεδίου). Η εγκλωβισμένη στα ψέματά της Σωτηροπούλου κατηγορεί τον Παπακωνσταντίνου ότι ήξερε τα πάντα για τον εκβιασμό από καιρό.



24. Ο Παπακωνσταντίνου επιτέλους ομολογεί ότι ήξερε για το βίντεο από το Σεπτέμβρη. Εάν ήταν νεοδημοκράτης ο Πάπιστας θα πήγαινε το βίντεο στη Ν.Δ. ή στο πασόκ; Και μάλιστα το golden boy του πασόκ προσπαθεί να μας πείσει ότι ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ στο πασόκ δεν είχε ενημερωθεί για το βίντεο. 
 
25. Η Κάνου έφερε στην Εξεταστική ιδιόχειρο σημείωμα της Σωτηροπούλου που καθοδηγούσε την Κάνου να πεί ψέμματα για τον Καραμανλή. ¨Εχει επίσης και κασέτα που η Σωτηροπούλου της έλεγε «ήλθε η ώρα να βγάλουμε λεφτά» (Σημ.: από τον Εφραίμ δεν θα έπαιρναν γιατί το θέμα είχε ήδη σκάσει στις τηλεοράσεις, άρα από ποιόν θα τα έπαιρναν τα λεφτά;). Η Σωτηροπούλου καταθέτει ότι είχε επίσης ενημερώσει ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ (όλα τα πράσινα μπουμπούκια στο κόλπο). 
 
26. Ο Γιωργάκης ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ...πως είναι δυνατό να κατηγορεί η παλιο-νέα-δημοκρατία το δεξί του χέρι; Ερωτώμενος ο Παπακωνσταντίνου γιατί επί δίμηνο χειροκροτούσε τις συκοφαντίες της Σωτηροπούλου εναντίον του Καραμανλή, παρόλο που ήξερε ότι ήταν όλα ψέματα, λέει ...άλλα αντάλλων. Το σενάριο είναι για ηλίθιους αλλά ο Παπανδρέου ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. 
 
27. Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της μονής και των διαφόρων εμπλεκόμενων εταιριών και δεν φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ οποιαδήποτε σχέση με πολιτικό της Ν.Δ. Απογοητευμένοι οι βουλευτές του πασόκ, φωνάζουν ασυνάρτητα προς όλες τις κατευθύνσεις να ανοίξουν και άλλοι λογαριασμοί, προφανώς για εντυπώσεις στα κανάλια. 
 
28. Οι Σωτηροπούλου και Κουκουβίνος (που έλεγαν ότι ο Καραμανλής έχει οργανώσει το Βατοπέδι) κατηγορούνται επώνυμα ότι έκαναν πολλούς άλλους εκβιασμούς και έταζαν (έναντι χιλιάδων ευρώ) ακόμη και γραφεία ΠΡΟΠΟ σε καλόπιστους συμπολίτες τους. 
 
29. Αποκαλύπτεται ότι ο Κουκουβίνος είχε κατέβει σαν υποψήφιος του πασόκ στις εκλογές του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι πασόκοι ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούν λογαριασμούς με χρήμα προς πολιτικούς, προς απογοήτευσή τους δεν βρίσκουν τίποτε. 
 
30. Δυό εβδομάδες πέρασαν και ακόμη δεν έχει κάνει μήνυση ο Ε.Βενιζέλος στη Σωτηροπούλου, που είπε ότι τον είχε ενημερώσει από καιρό για όλα. Μάλλον δεν το έμαθε, γιαυτό δεν της έκανε μήνυση, ή μπορεί και επειδή τη λυπήθηκε γιατί είναι και καλός άνθρωπος (λές να είναι τίποτε άλλο; ..μπάαα) 
 

31. Πάγκαλος και Κακλαμάνης λένε ότι έφταιγαν οι υπουργοί τόσο του πασόκ όσο και της νέας δημοκρατίας (κοινώς απλώνουμε τη μανέστρα) 
 
32. Ο εκδότης Δ. Ρίζος παρουσιάζει γραπτό υπόμνημα που από το 2007 είχε δοθεί στον Παπανδρέου αλλά αυτός δεν είπε τίποτε γιατί είχαν εμπλακεί τουλάχιστον 5-6 υπουργοί του πασόκ στην υπόθεση. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Σγουρίδης μάλιστα είχε υπογράψει. Μετά ο Ρίζος (γνωστός μητσοτακο-φρουρός) τα αλλάζει και λέει ότι μερικοί υπουργοί της Ν.Δ. του είπαν –προφορικά- ότι πίσω από το Βατοπέδι είναι ο Ρουσόπουλος, (αλλά δεν τους κατονομάζει, γιατί;). Αυτή Δημήτρη Ρίζο είναι η δημοσιογραφία της λάσπης και των τζάμπα εντυπώσεων, για την οποία μάλιστα επί δεκαετίες κατηγορούσες του πασόκους; 
 
33. Ο Κοιρανίδης κάνει σκόνη συγχρόνως όλα τα τσακάλια του Mega, ξεσκίζει τον Κύρτσο και το Βερύκιο και ξεκαθαρίζει ότι δεν υπήρξε ποτέ σκάνδαλο, απλά οι ανταλλαγές ήταν μέρος της συνολικής διαχείρισης της περιουσίας της μονής και ήταν όλα νομιμότατα.Κανένα κανάλι δεν τον ξανα-έβγαλε από εκείνη την ημέρα.. 
 
34. Καταθέτουν στη Βουλή οι πολιτικοί του πασόκ και της Ν.Δ. και φαίνεται ότι τις αποφάσεις είχε καθορίσει η ΚΕΔ. Ο Μπασιάκος εμφανίζει ένα δελτίο τύπου του 2006 (που είχε διανεμηθεί σε δεκάδες εφημερίδες και κανάλια) που έλεγε ότι λύθηκε επιτέλους το πρόβλημα της Βισθωνίδας, άρα τίποτε δεν είχε γίνει κρυφά. Εάν είχαν κλέψει νεοδημοκράτες θα το είχαν κάνει φέιγ βολάν σε όλη την Ελλάδα; 
 
35. Αποδεικνύεται ότι ο Ρουσόπουλος είναι εντελώς άσχετος. Τον στοχοποίησε το πασόκ για να κτυπήσουν τον Καραμανλή αλλά και οι αποτυχημένοι δεξιοί εκδότες γιατί δεν ενέδιδε στους εκβιασμούς τους. 

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2008: 
36. Μετά από εντατική έρευνα ενός μήνα η Βουλή αποφαίνεται ότι δεν υπάρχουν αποχρώσεις / ενδείξεις περί χρηματισμού πολιτικών προσώπων και βάζει την υπόθεση στο αρχείο, εκτός από το σκέλος των μη πολιτικών προσώπων για τους οποίους συνεχίζεται η δικαστική έρευνα.


ΜΑΙΟΣ 2010: 
 
37. Ο υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης του πασόκ (που είναι τώρα πια κυβέρνηση) Καστανίδης ψηφίζει ειδικό νόμο που δίνει τη δυνατότητα σε κατηγορούμενους που δεν είναι πολιτικά πρόσωπα να έχουν μειωμένες ποινές εάν δώσουν περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση. 
 
38. Μετά από 3 ημέρες μία διευθύντρια του Υπουργείου Γεωργίας ονόματι Μαντέλη (που έχει ήδη αλλάξει άλλες δυό φορές τις ένορκες καταθέσεις της) και που κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση Βατοπεδίου αλλάζει πάλι την ένορκη κατάθεσή της και υποστηρίζει ότι είχε δεχθεί πιέσεις από τον κ. Κοντό, για να ολοκληρωθεί σύντομα όλη η διαδικασία των ανταλλαγών. 
 

Υποστηρίζει μάλιστα ότι είχε ακούσει να μιλάει στο τηλέφωνο ο μοναχός Αρσένιος με τον κ. Κοντό, τον κ. Αγγέλου και τον κ. Ρουσόπουλο, χωρίς όμως να έχει κανένα απολύτως αποδεικτικό στοιχείο στα χέρια της. 

Να θυμίσουμε ότι συνήγορος της κυρίας Μαντέλη είναι το γνωστό μπουμπούκι της δικηγορίας Γιάννης Ματζουράνης, που εντελώς «συμπτωματικά» είναι: 
 

O ίδιος Ματζουράνης πού ήταν γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου του πασόκ την εποχή του σκανδάλου του χρηματοδότη του πασόκ Κοσκωτά.
 

O ίδιος Ματζουράνης που ήταν υπερασπιστής μερικών από τους δολοφόνους της 17 Νοέμβρη.
 

Ο ίδιος Ματζουράνης που είναι μόνιμα υπερασπιστής των αντιεξουσιαστών αναρχικών των εξαρχείων.
 

Ο ίδιος Ματζουράνης που έχει χάσει κάμποσες φορές τη δικηγορική του άδεια για ένα σωρό αδικήματα, ακόμη και πλαστογραφίες.
 

Ο ίδιος Ματζουράνης που ήταν συνήγορος του Γιοσάκη στο παραδικαστικό.
 

O ίδιος Ματζουράνης που ήταν ο δικηγόρος που είχε μαγειρέψει τη δουλειά του Θέμου Αναστασιάδη μαζί με τον εκβιαστή εργατολόγο Νικολιτσόπουλο.
 

Ο ίδιος Ματζουράνης που ήταν συνήγορος των γνωστών πράσινων Σκαρπέλη και Γεωργίου του σκανδάλου Siemens. 
 
39. Στην εξεταστική της Βουλής το πασόκ αρνείται να παραπέμψει τους Υπουργούς του Δρύ, Φωτιάδη και Παπακωνσταντίνου, παρόλη την προφανή βέβαιη εμπλοκή τους στην υπόθεση.




ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. 
 

Την «νιώθουμε» κύριε Παπανδρέου τη «διαφάνεια» που μας έφερες. 
 
Τη νιώθουμε, μαζί με την βαρβαρότητα της φτώχειας, της ανεργίας και της κατάθλιψης που έφερες στους Έλληνες. 
 
Προσοχή όμως:
 

Τους Αλβανούς, τους Πακιστανούς και τους Αφγανούς και τα μάτια σου. Θα είναι και οι μόνοι που θα σε ψηφίζουν από εδώ και πέρα.


http://dexiextrem.blogspot.com/2010/05/39-steps.html
 
......................................



Διακοπές Αννούλας στο κότερο Κοντομηνά - Αυγ-2009
Αλήθεια, γιατί δεν κάλεσαν τον Κοντομηνά στην εξεταστική; 

Σίγουρα θα είχε πολλά να πει όμως κανένας δεν τον πρότεινε:
 

Διαβάστε και εδώ: Οι Κοντομηνάδες, η χαμένη τιμή της δημοσιογραφίας και ο χορός της διαπλοκής.


Ο Προεδράρας δανειστής του "κωλόσπιτου" βραβεύει τους συκοφάντες του Βατοπεδίου

................................

Έγγραφο φωτιά εκθέτει τον Παπανδρέου στην υπόθεση Βατοπεδίου σαν συκοφάντη 
 

Το ΠΑΣΟΚ είναι 10 σχεδόν μήνες στην Κυβέρνηση και ακόμα δεν μπορεί να μας πει με αντικειμενικό τρόπο τη “ζημιά” του δημοσίου από τις ανταλλαγές εκτάσεων με τη ΙΜ Βατοπαιδίου. 
 

Τυχαίο; Δε νομίζω, μιας και ο μόνος παγκοσμίως αποδεκτός τρόπος αντικειμενικής εκτίμησης ακινήτων είναι το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών. 
 

Γι αυτό εξάλλου αν υπάρχει διαφωνία μεταξύ πολίτη και ΔΟΥ για την εκτίμηση ακινήτου ο Νόμος δίνει το δικαίωμα στον πολίτη να καταφύγει στο ΣΟΕ του οποίου η εκτίμηση είναι δεσμευτική για την εφορία! 
 

Σήμερα η ΝΔ κατήγγειλε ότι μέχρι τώρα έχουν υπάρξει όχι 1, ούτε 2… αλλά 4 πορίσματα ορκωτών ελεγκτών που λένε τα ίδια πράγματα: 
 

Καμία υποεκτίμηση ανταλλάξιμης γης δεν έγινε από το Κράτος ώστε να ωφεληθεί η Μονή!! 
 

Η μόνη περίπτωση να προέκυψε υπεραξία είναι κατά την υπογραφή του Συμβολαίου να έγινε αλλαγή χρήσης της γης και από δάσος να έγινε οικόπεδο… αλλά αυτό είναι άλλο θέμα που σίγουρα αφορά μια μικρή μειοψηφία των ανταλλαγέντων εκτάσεων. 
 

Επειδή λοιπόν τα πορίσματα του ΣΟΕ κάθονται στον λαιμό του ΠΑΣΟΚ, το ΥΠΟΙΚ υπό τις οδηγίες του Παπακωνσταντίνου έστειλε επιστολή στο ΣΟΕ σε μια προσπάθεια να τα ακυρώσει μιας και δεν δείχνουν να υπάρχει κάτι μεμπτό. 
 

Η απάντηση του ΣΟΕ καταπέλτης! 
 

Το δημόσιο παράγγειλε δύο πορίσματα στο ΣΟΕ πριν τον Μάρτιο του 2009, που δείχνουν ότι δεν υπάρχει κάτι μεμπτό. 
Μόλις φούντωσε το “σκάνδαλο” το ΣΟΕ ανέθεσε με δικιά του πρωτοβουλία σε ξένο οίκο (ανταγωνιστή του ΣΟΕ στην Ελλάδα) να κάνει μια εκτίμηση της αξίας των εκτάσεων:
 
Αποτέλεσμα το ίδιο!! Ουδέν μεμπτό!
 
 

Παράλληλα η Μονή ανέθεσε από την πλευρά της στον μεγαλύτερο ξένο οίκο παγκοσμίως να εκτιμήσει επίσης τις εκτάσεις: 
 

Αποτέλεσμα πάλι το ίδιο!! Ουδέν μεμπτό! 
 

Και ενώ υπάρχουν 4 αντικειμενικά πορίσματα από αρμόδιους… το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να τα αγνοεί και προκειμένου να φουσκώσει την αξία των ανταλλαγμένων εκτάσεων, λαμβάνει υπόψη του τα στοιχεία των ΔΟΥ, που σύμφωνα με τον ΣΟΕ, μιλάνε για “αντικειμενική αξία” η οποία όμως ως γνωστόν δεν έχει καμία σχέση με την “πραγματική” και ειδικά σε δασικές εκτάσεις είναι μέχρι και 6πλάσια της “πραγματικής”!!! 
 

Να επισημάνουμε ότι το θέμα της επιστολής του ΥΠΟΙΚ (στο οποίο και απαντάει το ΣΟΕ) μιλάει για ΣΚΑΝΔΑΛΟ Βατοπαιδίου… ενώ ο ΣΟΕ, που δεν είναι καφενείο, στην απάντησή του, βάζει τη λέξη ΣΚΑΝΔΑΛΟ μέσα σε αποσιωπητικά!!! 

Είναι να απορεί κανείς προς τι η προανακριτική όταν το Κράτος δηλ. το ΥΠΟΙΚ έχει ταυτιστεί με το ΠΑΣΟΚ και μιλάει για ΣΚΑΝΔΑΛΟ; 


Το έγγραφο-απάντηση του ΣΟΕ μπορείτε να το δείτε εδώ 



http://dexiextrem.blogspot.com/2010/07/blog-post_7958.html
http://politika-gr.blogspot.gr/2011/10/video_06.html