Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

«Επεισόδιο» Σαμαρά-Βενιζέλου λόγω σεναρίων για πρόωρες εκλογές!

«Επεισόδιο» Σαμαρά-Βενιζέλου λόγω σεναρίων για πρόωρες εκλογές!
Αν υπάρχουν δυο λέξεις που βγάζουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο απ' τα ρούχα του όλη αυτή την περίοδο, αυτές είναι οι «πρόωρες εκλογές».
Απολύτως κατανοητό φυσικά, αφού όλες οι έρευνες δείχνουν το ΠΑΣΟΚ στα δημοσκοπικά τάρταρα και μάλιστα με τάσεις ακόμα πιο πτωτικές!
Όπως έχει αποκαλύψει το Newsbomb.gr, σε κάποιες έρευνες το πάλαι ποτέ κραταιό Κίνημα εμφανίζεται στην έκτη θέση, πίσω απ' το ΚΚΕ (που φαίνεται δημοσκοπικά ενισχυμένο) και τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Σε κάθε περίπτωση λοιπόν ο Βενιζέλος θέλει να δεσμεύσει τις εξελίξεις για εκλογές το 2016 ή έστω το 2015, εφόσον δεν καταστεί δυνατή η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Και ως ένα βαθμό έχει πετύχει να δεσμεύσει τον Αντώνη Σαμαρά σε διακηρύξεις περί εξάντλησης της τετραετίας.
Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, τις τελευταίες μέρες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ενημερώθηκε από μέλος της κυβέρνησης που βρίσκεται κοντά στον πρωθυπουργό, ότι:
• Έχουν γίνει εισηγήσεις στον Αντώνη Σαμαρά για «τριπλές εκλογές» το Μάη, ώστε να μην υποστεί εκλογική συντριβή αλλά μια ελεγχόμενη εκλογική ήττα με μικρή διαφορά, μέσω της διοχέτευσης της οργής του λαού στην κάλπη των ευρωεκλογών και να έχει έτσι την προσδοκία της επανάκαμψης σχετικά γρήγορα.
• Ο πρωθυπουργός έχει αρχίσει να εξετάζει αυτές τις εισηγήσεις, ενώ μέχρι πρόσφατα απέρριπτε οποιαδήποτε πρόταση για πρόωρες εκλογές!
Ότι άλλωστε έχουν γίνει εισηγήσεις για «τριπλές εκλογές» το Μάη το έχει ήδη αποκαλύψει το Newsbomb.gr, καθώς και τις σχετικές ζυμώσεις στο περιβάλλον Σαμαρά, λόγω της εικόνας που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις.
βενιζελος
Αμέσως λοιπόν μόλις ο Βενιζέλος ενημερώθηκε για τα παραπάνω, οργισμένος επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό και του ζήτησε εξηγήσεις!
Παράλληλα του υπογράμμισε, ότι παραμένει σταθερά και αταλάντευτα στη γραμμή «εκλογές στο τέλος της τετραετίας» και είναι αποφασισμένος να «τα σπάσει» σε περίπτωση που ο Σαμαράς «τολμήσει» να πάει σε τριπλές εκλογές το Μάη!
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός επιχείρησε να τον καθησυχάσει, ότι δεν υφίσταται τέτοιο ζήτημα.
Αλλά το θέμα δεν είναι, αν τον καθησύχασε. Το θέμα είναι, ότι πράγματι το σενάριο συζητείται πλέον...


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/381359/epeisodio-samara-venizeloy-logo-senarion-gia-proores-ekloges#ixzz2nHuuHpwp