Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

“Φασίστες” και “Αντιφασίστες” στήνουν χορό στα ματωμένα ράσα του Σαμουήλ…


ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣΣφιχταγκάλιασμα αυτοαποκαλούμενων “φασιστών” και “αντιφασιστών” στην ηρωϊκή επέτειο της θυσίας στο Κούγκι.

Την στιγμή που οι Χριστιανοί της Συρίας παραδίδουν μαθήματα αντίστασης απέναντι στους ισλαμοφασιστες γράφοντας νέο Αρκάδι, νέο Κούγκι, στην Ελλάδα οι φατρίες της εξουσίας σφιχταγκαλιασμένες αλληλοπροβάλλονται χορεύοντας πάνω στα ματωμένα ράσα.

Οι “Ιουδαιοχριστιανοί” κατά τον Χίτλερ έγιναν ξαφνικά “σύμμαχοι” και οι “Βρωμοχριστιανοί” συνεργάτες των “φασιστών” στο αλληλοσυμπλήρωμα της διχαστικής προπαγάνδας.

Όλα αυτά, σήμερα στην μαρτυρική επέτειο της θυσίας του Σαμουήλ όπου οι Έλληνες ενωμένοι, επαναστάτες υπό την σκέπη της “Εκκλησίας του Δήμου” που κράτησε την πατρίδα όρθια στα μαύρα χρόνια της τουρκοκρατίας, δίδαξαν πως κερδίζεται η Λευτεριά, η τιμή, η αξιοπρέπεια.

Και όμως, σήμερα δεν θα δούμε ούτε ένα αφιέρωμα σε αυτή την επέτειο που διδάσκει την πραγματική αντίσταση στις γενιές των Ελλήνων. Το Ζάλογγο και οι Θερμοπύλες τρομάζουν τους εξουσιαστές, όσο η Εθνική ενότητα. Θέλουν να τα σβήσουν από την συλλογική μνήμη, για να φτιάξουν τον εγωπαθή ραγιά που νομίζει ότι είναι μάγκας όταν σφάζει τον αδελφό του, αλλά σκύβει κεφάλι στα αφεντικά.

Γι’ αυτό και ο “φασίστας” γίνεται “έγκριτος” και πρωτοσέλιδο από τον “αντιφασίστα”, όταν υπηρετεί την σκοπιμότητα του διχασμού.

Γι’ αυτό και τα σκουπίδια του γερμανισμού, από τον Λένιν, τον Κεμαλ και τον Χίτλερ έχουν πάντα θέση στην “ενημέρωση”. Θέση που δεν θα έχει ποτέ ο Έλληνας πατριώτης που πρεσβεύει την ενότητα και δεν πέφτει στα δεξιοαριστερά παραμύθια. Που αρνείται να συναινέσει στο φασιστικό – αντιφασιστικό τσίρκο. Που έχει διαβάσει ιστορία και γνωρίζει ότι οι ίδιοι δεξιοαριστεροί δοσίλογοι που έφαγαν παρέα τον Βελουχιώτη, υπηρετούσαν πρώτιστα παρέα το ράιχ και έπειτα τον αδελφοκτόνο εμφύλιο.

Σήμερα, οι “αντιφασίστες” προβάλλουν τον “φασίστα” ως έγκριτο. Για τα μαγαζιά της εξουσίας, το αίμα που χύνεται στις φτωοχογειτονιές στο Ν. Ηράκλειο και το Κερατσίνι, πρέπει να έχει ταμπέλα με αναγνωρισμένο barcode από το μεγάλο μαγαζί. “Φασίστες” και “Αντιφασίστες” πρέπει να είναι οι νεκροί. Ελληνόπουλα σε καμμία περίπτωση, μπορεί να ξυπνήσουν οι ραγιάδες.