Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ "ΔΕΙΧΝΟΥΝ" ΗΠΑ-Α.ΡΟΝΤΟ Πίσω από τις υποκλοπές και την απόπειρα δολοφονίας Κ.Καραμανλή ο ίδιος ένοχος!


ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ επιβεβαίωση αποκάλυψης ΤΟΥ defencenet.gr: Οι υποκλοπές του 2004-2005, μέχρι την κατάλυση της έννομης τάξης τον Δεκέμβριο του 2008 και την οργάνωση απόπειρας δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού πλέον αποτελούν μια ενιαία προς διερεύνηση ποινική υπόθεση από την ελληνική δικαιοσύνη.
Έτσι, αίτημα να συνενωθούν οι δικογραφίες των τηλεφωνικών υποκλοπών (υπόθεση Vodafone-ποινική δίωξη 2010) και της απόπειρας δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή (την περίοδο 2006-2008, με αναφορά από την ΕΥΠ το 2009), κατέθεσαν οι ανακριτές που χειρίζονται τις δύο υποθέσεις ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθήνας.
Σύμφωνα με τις άρσεις, οι τηλεφωνικές υποκλοπές φέρονται να συνεχίστηκαν έως το 2007 και όχι το 2005 όπως μέχρι σήμερα ήταν γνωστό.

Τις επόμενες Μέρες αναμένεται ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ εκδοθεί βούλευμα ΤΟ οποίο είτε αποδέχεται ΘΑ ΤΗ συνένωση Των ΔΥΟ υποθέσεων , είτε θα αφήσει τις δικογραφίες ως έχουν.
Συγκεκριμένα θα ερευνηθούν τα γεγονότα από το 2004 όταν η μισή κυβέρνηση της εποχής μαζί με τον ίδιο τον πρωθυπουργό έπεφταν θύματα υποκλοπών πρακτόρων που αποδεδειγμένα έδρευαν στην αμερικανινή πρεσβεία, μέχρι τη απόπειρα δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή τον χειμώνα του 2008 και τα τραγικά γεγονότα στα "Δεκεμβριανά" της ίδιας χρονιάς, είναι «συγκοινωνούντα δοχεία»!
Κατ'αρχήν ο εισαγγελέας Ν.Ορνεράκης, βάσει των στοιχείων που τέθηκαν στην διάθεσή του από την ΕΥΠ και τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών βεβαιώθηκε ότι επρόκειτο περί οργάνωσης απόπειρας δολοφονίας του τότε πρωθυπουργού.
Ήδη από πέρσι το defencenet.gr είχε ενημερώσει για τα πρώτα ψίγματα μεν, αλλά ουσιαστικές πληροφορίες, δε, των δικαστικών ερευνών για το όλο ζήτημα.
Διαβάστε εδω ΤΟ ΠΡΩΤΟ ρεπορτάζ Των συντακτών ΤΟΥ defencenet.gr πριν ΑΠΌ 19 μήνες, τον Αύγουστο του 2011 για το πως "έδεναν" οι υποθέσεις αυτές μεταξύ τους.
Στην περίπτωση των υποκλοπών οι υπεύθυνοι (Αμερικανοί πράκτορες) έχουν εντοπιστεί και πρόκειται να αναζητηθούν με διεθνές ένταλμα σύλληψης, ενώ στην περίπτωση της οργάνωσης της δολοφονίας Κ.Καραμανλή, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι εμπλέκεται και άλλη μία μυστική υπηρεσία, φιλικού προς τις ΗΠΑ κράτους.
Γιατι ΟΙ δικαστικές Αρχές έχουν προφανώς ΣΤΑ τους Χέρια Στοιχεία διασύνδεσης αυτών Των υποθέσεων , κάτι για το οποίο υπήρχαν σαφείς ενδείξεις, αλλά όχι αποδείξεις που να οδηγούν στην συνένωση των υποθέσεων.
ΤΙΑ ΤΟ λόγο Αυτο ΟΙ ανακριτές Που χειρίζονται τις δικογραφίες ΔΥΟ ΑΠΌ ΤΟ ζητούν συμβούλιο Πλημμελειοδικών ΝΑ ΜΕ αποφανθεί βούλευμά ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ συνένωσή τους .
 
Σύμφωνα με πληροφορίες στο σχετικό αίτημα που έχει υποβληθεί για συνένωση των δυο υποθέσεων οι υποκλοπές τηλεφωνικών συνομιλιών 100 περίπου προσώπων, μελών της κυβέρνησης Καραμανλή και αξιωματούχων δεν σταμάτησαν το 2005 αλλά συνεχίστηκαν μέχρι και το 2007.
 
Οι υποκλοπές όπως είχαν αποκαλύψει στις 2 Φεβρουαρίου 2006, με κοινή συνέντευξή Τύπου που έδωσαν οι τότε υπουργοί Επικρατείας, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης Θ. Ρουσόπουλος, Γ. Βουλγαράκης και Αν. Παπαληγούρας, αντίστοιχα γίνονταν μέσω ειδικού λογισμικού που είχε εγκατασταθεί στην εταιρία Vodafone και με τη χρήση 16 καρτοκινητών «σκιών», τα οποία κατέγραφαν τις συνομιλίες.
 
Κατά τις ίδιες πληροφορίες στο πλαίσιο των ανακρίσεων που διεξάγονται ακόμη για αυτές τις δύο υποθέσεις υπάρχουν καταθέσεις σοβαρών και ουσιωδών μαρτύρων που συνδέουν τις υποκλοπές με το σχέδιο δολοφονίας σε βάρος του Κώστα Καραμανλή καθώς και διάφορα άλλα έγγραφα και αποδείξεις που οδήγησαν τους ανακριτές στη σύνδεση των δυο γεγονότων.
 
ΜΙΑ ΑΠΌ αυτές ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ διοικητή Της ΕΥΠ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ βουλευτή ΛΑΟΣ Ιωάννης Κοραντής, ο οποίος μάλιστα αναφέρει και το όνομα του Α.Ρόντου για τον οποίο οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίας FSB και GRU, υποστήριζαν Ότι ΗΤΑΝ «Ο άνθρωπος που γνώριζε την υπόθεση της συνωμοσίας για την δολοφονία του Κώστα Καραμανλή »!
"Μέσα στα έγγραφα που είχαν φτάσει από τις ρωσικές υπηρεσίες περιεχόταν το όνομα του Άλεξ Ρόντου, ως γνώστη της υπόθεσης αυτής. Δεν ξέρω τίποτα περισσότερο, αλλά γενικά ότι πληροφορίες μας έδιναν οι Ρώσοι αποδεικνύονταν απόλυτα αξιόπιστες» αναφέρει η μαρτυρία του Ι.Κοραντή.
Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα μια επίθεση βόμβας με τηλεχειρισμό στην λεωφόρο Αλεξάνδρας, η οποία έγινε ακριβώς όπως περιέγραφαν οι Ρώσοι ότι θα γινόταν η επίθεση κατά του πρωθυπουργικού αυτοκινήτου.
Την ευθύνη της επίθεσης την είχε πάρει μια «τρομοκρατική» οργάνωση με την επωνυμία «Λαϊκή Θέληση», δηλαδή μία από αυτές τις οργανώσεις που οι Ρώσοι χαρακτηρίζουν «ελεγχόμενες από τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες». « Η επίθεση έγινε όπως ακριβώς περιγραφόταν ότι θα γινόταν η επίθεση στο κομβόϊ του πρωθυπουργικού αυτοκινήτου. Βέβαια τότε ο Κ.Καραμανλής είχε πάρει μέτρα και δεν θα κινδύνευε πλέον ».
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr