Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΣΟΚ: Σύνδεση τηλεφωνικών υποκλοπών με το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή!


Τι λένε δικαστικές πηγές- Μέχρι πότε τον παρακολουθούσαν! 
Ισχυρές ενδείξεις οι οποίες συνδέουν τις τηλεφωνικές υποκλοπές κρατικών αξιωματούχων αλλά και του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή το 2004-2005 με το «σχέδιο δολοφονίας» του ιδίου που αποκαλύφθηκε από έγγραφα της ΕΥΠ και «αναφορές Ρώσων πρακτόρων» τέσσερα χρόνια μετά, φαίνεται ότι διαθέτει η Ελληνική Δικαιοσύνη.
Για το λόγο αυτό –σύμφωνα με πληροφορίες- οι δυο ανοιχτές δικογραφίες συνενώνονται αφού τα στοιχεία που υπάρχουν και στις δυο σοβαρότατες υποθέσεις οδηγούν τους ανακριτές που τις χειρίζονται στο εξής συμπέρασμα :
οι παρακολουθήσεις τηλεφώνων πολιτικών αξιωματούχων, δεν σταμάτησαν το 2005 οπότε αποκαλύφθηκε το παράνομο λογισμικό της εταιρίας VODAFONE, αλλά φέρονται να συνεχίστηκαν μέχρι τουλάχιστον το 2007 (!) όταν η έρευνα για την υπόθεση βρισκόταν ακόμη σε εξέλιξη.
Μάλιστα, οι ίδιες δικαστικές πηγές επιμένουν πως για το «έργο» αυτό επιστρατεύθηκαν πλέον άλλες εταιρίες (όχι τηλεφωνικές), οι οποίες ουσιαστικά ήταν «βιτρίνες» και «έπαιξαν σκοτεινό ρόλο». Αυτό φέρεται να πιστοποιείται και από άρση του τηλεφωνικού απορρήτου συγκεκριμένων προσώπων από την ανάκριση.
Με άλλα λόγια όπως χαρακτηριστικά τόνιζαν οι ίδιες πηγές «η κατασκοπεία συνεχιζόταν κανονικά».