Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Επισκεπτήριο Ανθίμου στον Παπαγεωργόπουλο


Τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, στα Διαβατά, επισκέφθηκε το πρωί ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες μας, ο κ. Άνθιμος...
 μετέβη στις φυλακές νωρίς το πρωί και συμμετείχε στο επισκεπτήριο των κρατουμένων, έπειτα από δική του επιθυμία.
Συνομίλησε με τον πρώην Δήμαρχο για περίπου 40 λεπτά και του έδωσε τις ευχές του, ενώ τον παρακίνησε να σταθεί στοιβαρός και δυνατός σε αυτήν την μεγάλη δοκιμασία που περνά.
Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος τον ευχαρίστησε και συζήτησε μαζί του τα "ανοιχτά θέματα" που υπάρχουν στην υπόθεσή του, καθώς ο ίδιος εκτιμά ότι τόσο στην απόφαση του Δικαστηρίου που του έριξε ισόβια όσο και στο σκεπτικό της, υπάρχουν τεράστια κενά, μεγάλες παραλείψεις, χοντροκομμένα λάθη και σαφείς σκοπιμότητες.
"Δεν καταδικάστηκα επειδή είμαι ένοχος, καταδικάστηκα επειδή μία τέτοια απόφαση εξυπηρετεί συμφέροντα κάποιων αλλά και βολεύει πολλές καταστάσεις" φέρεται να είπε στον μητροπολίτη ο τέως Δήμαρχος.
Άλλωστε, ήδη με δύο δηλώσεις του, μέσα από τις φυλακές, έχει θίξει αυτά τα "ανοιχτά θέματα", τονίζοντας, στην πιο πρόσφατη που αφορά την αποκάλυψη της διακίνησης 12 εκ. ευρώ από υπάλληλο του Δήμου, ότι "πώς είναι δυνατό ένα τόσο σοβαρό στοιχείο να παρουσιάζεται στην κοινή γνώμη μόλις 20 μέρες μετά την απόφαση του Δικαστηρίου;".