Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Ευχαριστώ τον κ. Γ. Παπανδρέου


Ευχαριστώ τον κ. Γ. Παπανδρέου από το βάθος της καρδιάς μου επειδή:
1.- Μετά από πολλά χρόνια ασυνεννοησίας του ελληνικού έθνους/λαού κατάφερε να τον ενώσει.
2.- Η αηδία, η θλιβερή κατήφεια, η απαισιοδοξία, η αγανάκτηση, ο θυμός και όλα όσα αρνητικά συναισθήματα προκάλεσε και προκαλεί με τα έργα και τις παραλήψεις του τον τελευταίο ενάμισυχρόνο στους Έλληνες, είναι ο κρίκος που η πλειοψηφία του έθνους/λαού μας, μας έδεσε με ένα δεσμό και ένα όνειρο πλέον. Το πότε θα μας αδειάσει τη γωνιά, αυτός και η κυβέρνησή του, να ελευθερωθούμε!
3.- Μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε ξεκάθαρα πια το ποιόν όλων των κομμάτων και κυρίως την μηδαμινότητα των ηγετών τους.
4.- Είδαμε την ανυποληψία στην οποία τοποθέτησε τη χώρα μας διεθνώς.
5.- Αντιληφθήκαμε την ενδοτικότητα και την ανεκτικότητα που έδειξαν και δείχνουν στα αληθινά προβλήματα, εθνικά θέματα, κοινωνικά θέματα, οικονομικά θέματα, εμάς, τον λαό, μας κανουν μιά γροθιά, έτοιμους για αληθινή κάθαρση.
6.- Μας έδειξε ακόμα το ό,τι, από δω και πέρα πρέπει να προσέχουμε επίσης και τους μεγαλοδιαπλεκόμενους επιχειρηματίες, οι οποίοι ούτε και τώρα, σε τόσο δύσκολους καιρούς, δεν πρόσφεραν ούτε ένα ευρώ για την Πατρίδα! Αντιθέτως, κάνουν ό,τι μπορούν να αυξήσουν τα άνομα κέρδη τους με τις υπερτιμολογήσεις Δημ. έργων, με διόδια, τριόδια κ.λ.π.
7.- Μας γέμισε με ψεύτικες υποσχέσεις, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν πρόκειται να τις υλοποιήσει.
8.- Σκλάβωσε την Πατρίδα μας στο ΔΝΤ, αδιαφορώντας για τους νέους μας, για τους ηλικιωμένους, τους ασθενείς, κ.λ.π.
9.- Μας έκανε να σιχαθούμε επειδή ενώ εμείς ο ελληνικός λαός υποφέρει, εκείνος ζει μέσα στη χλιδή, πετώντας εκατομμύρια σε ταξίδια με τα πανάκριβα αεροπλάνα, ποτέ της γραμμής(!), και στα ακριβώτερα ξενοδοχεία του κόσμου.
10.- Γνωρίζοντας τη διαφθορά των συνεργατών του και γενικότερα των πολιτικών, δεν έκανε τίποτε για την απονομή κάποιας έστω δικαιοσύνης.
Και πάλι τον ευχαριστώ και ελπίζω πως όλα όσα ανέφερα και όσα μου διέφυγαν να αναφέρω θα γίνουν αιτία για την ανάσταση του έθνους.
γ.κ
Υ.Γ. Δεν νομίζω να υπάγονται όσα έγραψα στην “εχθροπάθεια”, αλλά είμαι έτοιμος για όλα.
Η ΕΛΛΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ!
ΓΚ