Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Ο Χάρρυ Κλυνν σχολιάζει τη δίκη Ψωμιάδη



Επί τέλους ανέτειλε η «κάθαρση» στην αξιοθρήνητη χώρα μας…
Ο Μέγας κακούργος, ο άνθρωπος που κατέστρεψε την οικονομία της Μακεδονίας (Νότια Μακεδονία) ο υπαίτιος της ανεργίας του 25% που μαστίζει την φραπεδούπολη της Θεσσαλονίκης, ο αποδέκτης των χρυσοφόρων υποβρυχιακών μιζών, ο δημιουργός των σκανδάλων της ΖΗΜΕΝΣ, του ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ και των ΤΟΞΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ, ο έτσι, ο αλλιώτικος και Θεσσαλονικιότικος Παναγιώτης Ψωμιάδης, θα τεθεί σε αργία μετά την καταδίκη του σε φυλάκιση ενός έτους με..
 τριετή αναστολή από το πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης για παράβαση καθήκοντος…

Τόλμησε ο αρχιεγκληματίας Περιφερειάρχης να μειώσει το πρόστιμο που επιβλήθηκε σε πρατηριούχο βενζίνης και δικάστηκε για το κακούργημά του αυτό σ’ αυτήν τη γελοία ποινή του ενός έτους με τριετή αναστολή!
Αν είναι δυνατόν!!!
Για να δικαιωθεί το περί δικαίου αίσθημα του Ελληνικού λαού η πολιτεία οφείλει να συλλάβει πάραυτα τον επικίνδυνο για την δημόσια διοίκηση και πολιτική υγεία Πόντιο κακούργο και με συνοπτικές διαδικασίες να τον καταδικάσει στην εσχάτη των ποινών!

Υποκριτές… Η Ελλάδα βαδίζει προς την ολοκληρωτική καταστροφή…
Το δημόσιο χρήμα ενθυλακώθηκε από τα πολιτικά λαμόγια που στοιχηματίζουν τώρα στη χρεοκοπία της Ελλάδος προσβλέποντας στον πολλαπλασιασμό των κλεμμένων…
Οι εθνικοί μειοδότες που προσφέρανε δώρο την ενική μας κυριαρχία στους αιμοσταγείς τοκογλύφους του διεθνούς κεφαλαίου σφυρίζουν αδιάφορα, σίγουροι για την ατιμωρησία τους…
Και ο Ψωμιάδης, μήνες μόλις μετά τον εκλογικό του θρίαμβο, οδηγείται στην πολιτική του εκτέλεση!!!

Για να θυμηθώ τα λόγια του ποιητή
 «Κι εσύ Νόμε των άνομων ασπίδα, 
σαν την μαϊμού από κλώνο σ' άλλον πήδα. 
Κι απ' την κορφή με την ουρά κρεμάσου 
για να μη βλέπει ο λαός τα πισινά σου...»

ΥΓ
Με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη δε με συνδέει καμιά προσωπική ή ιδεολογική φιλία. Αντιθέτως πολλές φορές διαφώνησα δημοσίως με τις απόψεις του και ακόμα περισσότερες καυτηρίασα και σατίρισα τις λαϊκίζουσες συμπεριφορές του.

Χάρρυ Κλυνν