Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Μυστηριώδης συνάντηση αύριο (χωρίς επίσημες δηλώσεις) , μετά απο συνεννόηση με την ΕΕ, ειδικού απεσταλμένου απο τή Λιβύη με τον υφυπουργό Δόλλη.


H Λιβύη, εμείς και τα μυστήρια!



Πληθαίνουν τα μυστήρια γύρω από τις ανέκαθεν στενές ελληνολιβυκές σχέσεις.

Μετά το χθεσινό τηλεφώνημα του Μουαράρ Καντάφι στον Ελληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τη βόλτα του vip λιβυκού αεροσκάφους στο FIR Αθηνών έρχεται τώρα συνάντηση του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Δόλλη με ειδικό Λίβυο απεσταλμένο. Την ίδια ώρα το υπουργείο Εξωτερικών ξεκαθάρισε ότι δεν θα γίνουν δηλώσεις στον Τύπο.

Υπενθυμίζουμε ότι το μεσημέρι της Τετάρτης το κυβερνητικό Φάλκον της Λιβύης τύπου DA-900 πέρασε για λίγα λεπτά από το FIR Αθηνών και δεν είναι δυνατό να διασταυρωθεί αν στο αεροσκάφος επέβαιναν μέλη της οικογένειας του Μουαμάρ Καντάφι

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δόλλης θα συναντηθεί αύριο 10 Μαρτίου, στις 10 π.μ., στο Υπουργείο Εξωτερικών με τον Λίβυο απεσταλμένο Mohamed Tahir Siala. Στη συνάντηση θα συμμετάσχει και ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΞ, Πρέσβης Ι. - Α. Ζέπος. 

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μετά από σχετική συνεννόηση του Υπουργού Εξωτερικών Δ. Δρούτσα με την επικεφαλής της ΕΕ για θέματα εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφαλείας, Κάθριν Άστον, ενόψει της ειδικής συνεδρίασης του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων που θα πραγματοποιηθεί αύριο.
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=110380

http://jimmy278.blogspot.com/2011/03/blog-post_7375.html