Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΤΙΛΟΓΟ! Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

Την τελευταία εβδομάδα άρχισε να αποκαλύπτεται ο βρώμικος ρόλος του ΠΑΣΟΚ την τελευταία 20ετια....Γιατί όμως 20ετια; Γιατί αγαπητοί μου αναγνώστες για να κατανοήσουμε πλήρως το μωσαϊκό της Ελλάδας του 2011 οφείλουμε να αρχίσουμε να βλέπουμε ψηφίδα προς ψηφίδα τη "δημιουργία" αυτού του Μωσαϊκού.

Όλα ξεκινούν όταν στη μνήμη μας επαναφέρουμε κάποια εντέχνως ξεχασμένα γεγονότα...Ήταν τότε αμέσως μετά τη μεταπολίτευση που ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής προσπαθούσε να υπογράψει την ένταξή μας στην ΕΟΚ και όλο το ΠΑΣΟΚ βρισκόταν στο πεζοδρόμιο με το γνωστό σύνθημα: "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο". Γνωρίζετε ή καλύτερα θυμόσαστε ποιος κρατούσε το λάβαρο αυτού του αγώνα; Όχι ο Ανδρέας Παπανδρέου αλλά ο Κώστας Σημίτης ο μετέπειτα οπαδός του ευρωπαϊκού νομίσματος ήταν ο βασικός πολέμιος(είχε γράψει και βιβλίο μάλιστα) της ένταξής μας στην ΕΟΚ.

Το 1996 ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ έδωσε το δαχτυλίδι της εξουσίας στον άσπονδο εχθρό του μέσα στο κόμμα, Κώστα Σημίτη. Ήταν τότε που ο Σημίτης νίκησε στη συνέχεια τον Άκη Τσοχατζόπουλο στις εκλογές που διεξήχθησαν στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη του νέου προέδρου. Ο Τσοχατζόπουλος ήταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά του ιδρυτή του κινήματος και ήταν απολύτως φυσιολογικό να εκλεγεί και πρόεδρος μετά την παραίτηση του Αντρέα. Όμως όλες οι προβλέψεις διαψεύστηκαν με την πανυγηρική μάλιστα εκλογή του Κώστα Σημίτη. Όλοι υποψιάστηκαν ότι αυτός που έκρινε την εκλογή του Προέδρου ήταν ο ίδιος ο γιος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή ο σημερινός πρωθυπουργεύων συγχωρείστε με Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου..Το γιατί θα φανεί στη συνέχεια...


Η Ελλάδα επί Σημίτη γνωρίζει μεγάλες διεθνείς δόξες με κορυφαία αυτή της ανάληψης των Ολυμπιακών Αγώνων. Όμως η Κυβέρνησή του ταλανίζεται από διάφορα σκάνδαλα όπως αυτό του χρηματιστηρίου ή το πιο σοβαρό το εθνικό ξεπούλημα δηλαδή την πράξη στα Ίμια αλλά και την αποσιώπηση σχετικά με τη δολοφονία των Ισαάκ και Σολωμού. Παρ'όλα αυτά ο Σημίτης κρατιέται, βοηθιέται από τους Αμερικάνους, τους ευχαριστεί και από το βήμα της Βουλής μάλιστα..Ο κόσμος όμως δεν ξεχνά...Και αυτό φαίνεται από τις εκλογές του 2000. Ο Σημίτης για τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ δεν είναι ο Αντρέας αλλά το Αμερικανάκι. Τα σκάνδαλα του Κοσκωτά και τα πάμπερς ξεχάστηκαν γρήγορα γιατί ήταν του Αντρέα τώρα όμως δεν ξεχνιούνται γιατί είναι του Σημίτη. Και ενώ λοιπόν εκατοντάδες χιλιάδες ΝεοΔημοκράτες και μη είναι στους δρόμους πανηγυρίζοντας την εκλογή Καραμανλή ξάφνου μια αόρατη(αμερικανική) χείρα αλλάζει το εκλογικό αποτέλεσμα, με συνέπεια τη 2η τετραετία του Σημίτη. Την τετραετία της ένταξής μας στην ΟΝΕ.Και κάπου εδώ αρχίζουμε και καταλαβαίνουμε τι μας είχαν προετοιμάσει...

Επί Σημίτη λοιπόν ξεπουλούθηκαν τα Ίμια, υπάρχουν ενδείξεις ως και βεβαιομένες πληροφορίες μάλιστα, ότι λίγο πριν την ένταξή μας στην ΟΝΕ ξεπούλησε σε εξευτελιστική τιμή όλο το χρυσό μας στη Γερμανία, λίγο πριν την ένταξή μας στην ΟΝΕ υποτίμησε τη δραχμή και μπήκαμε στο ευρώ σαν οι φτωχοί συμπέθεροι, επί πρωθυπουργείας του η Siemens έκανε την εμφάνισή της στην ελληνικά πολιτική στιγμή και άρχισε να μοιράζει μάρκα στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, στο ίδιο το κόμμα αλλά ακόμα και στους συνδικαλιστές του, τα περίφημα swaps και greek statistics είναι και άλλα σκάνδαλα αυτού του ανθρώπου που παρέδωσε την εξουσία άνευ εκλογών στο πρόσωπο που τον είχε στηρίξει το '96 τον Γ.Παπανδρέου.

Μπαίνει τώρα στην ιστορία μας ο Καραμανλής. Ο Καραμανλής του όχι στο σχέδιο ΑΝΑΝ, δηλαδή το ξεπούλημα της Κύπρου(σε αυτό το σχέδιο ήταν υπέρμαχος ο Παπανδρέου), του Καραμανλή του διπλού βέτου στα Σκόπια(ΝΑΤΟ και ΕΟΚ), του Καραμανλή του ανοίγματος προς τη Κίνα, δηλαδή ναυπηγεία Σκαραμαγκά(τα καταπολεμούσε ο Παπανδρέου), του Καραμανλή του ανοίγματος στη Ρωσσία με τον αγωγό φυσικό αερίου και με τις συχνές του επισκέψεις στον Πούτιν. Και όμως αυτός ο άνθρωπος που μας απογαλάκτισε από την φιλοαμερικανική πολιτική είχε να αντιμετωπίσει κάθε καλοκαίρι μια φλαιγόμενη χώρα(τυχαίο δεν νομίζω) είχε να αντιμετωπίσει μία "τυχαία" δολοφονία ενός παιδιού που έδωσε το έναυσμα για να καίγεται η χώρα επί 20 μέρες, είχε να αντιμετωπίσει δεκάδες σκάνδαλα(που οι αποκαλύψεις τους συνέπεσαν όλως τυχαία με την θητεία του) που τελικά αποδεικνύονται είτε φούσκες είτε σκάνδαλα που έχουν μόνο πράσινο χρώμα και είχε να αντιμετωπίσει μία οικονομική κρίση που όλως τυχαίως ξέσπασε το 2008 στην Αμερική ένα δηλαδή χρόνο μετά την ανανέωση της εμπιστοσύνης του λαού στο πρόσωπό του...Το χαρακτηρισμό τυχαία θα τον καταλάβετε στη συνέχεια...Είχε λοιπόν ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς ήδη από το Μάρτη του 09 για την οικονομική κατάσταση της χώρας, τους κύριους Καραμανλή και Παπανδρέου τους είχε ενημερώσει και ο Μπαρόζο και ο Προβόπουλος για την ανάγκη λήψης μέτρων αμέσως μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου, οι σχετικές ενημερώσεις είχαν γίνει από το Σεπτέμβρη.

Άρα τα πυροτεχνήματα περί "λεφτά υπάρχουν" ήταν λαϊκίστικα ψηφοθηρικά πυροτεχνήματα; Σφάλλετε...Ήταν μέρος του σχεδίου...Ο κύριος Παπανδρέου είχε συνομιλίες από το Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη του 09 με το Στρος Καν περί προσφυγής μας στο ΔΝΤ. Αν αυτά τα συνθήματα αποσκοπούσαν απλά στην αναρρίχησή του στην εξουσία τότε θα είχε ζητήσει και τη βοήθεια της ΕΕ. Ο κ Παπανδρέου απέρριψε τις προτάσεις της Ρωσσίας και της Κίνας(τις χώρες που είχε δημιουργήσει φιλικές σχέσεις ο Καραμανλής) για δανεισμό μας από αυτές με χαμηλό επιτόκιο. Πάγωσε κάθε οικονομική δραστηριότητα μαζί τους. Και κάπου εκεί ξέκίνησε να διασύρρει τη χώρα οδηγώντας μας στο ΔΝΤ και το μνημόνιο το Μάη του 10.

Τώρα λίγες μέρες πριν το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο με την πρόταση της Μέρκελ, περί επιβολής συγκεκριμένων γερμανικών άρθρων οικονομικής σταθερότητας στο κάθε σύνταγμα χώρας του ευρώ, να βρίσκεται στο τραπέζι ξαφνικά η Αμερική έρχεται με το μέρος μας και ο Στρος Καν αποκυρήσσει τον Παπανδρέου.

Είναι φανερό ότι οι Αμερικάνοι θα βοηθήσουν την Ελλάδα να γλιτώσει την ομηρία της Μέρκελ επιτυγχάνοντας 3 πράγματα ταυτόγχρονα: 1) Νίκη κατά του ευρώ καθώς θα ελέγχουν απόλυτα μία τουλάχιστον χώρα της ΟΝΕ οπότε και θα μπορούν να καθορίζουν την τύχη της ΟΝΕ άρα της Ευρώπης
2) Εκμετάλλευση του φυσικού ορυκτού και κυρίως υποθαλλάσιου πλούτου της Ελλάδας(Αιγαίο κυρίως)
3) Κυριαρχία σε κάποια ελληνικά νησία, τα νησιά αυτά έχουν ήδη αποφασιστεί από το ΙΣΤΑΜΕ(το ινστιτούτο του ΠΑΣΟΚ δηλαδή)

Βλέπουμε λοιπόν τον προδοτικό ρόλο που διαδραμάτισαν το ΠΑΣΟΚ του κ Σημίτη και Παπανδρέου χρησιμοποιώντας την πλειοψηφία των ΜΜΕ κατάφεραν όχι απλά να "ρίξουν" την κυβέρνηση Καραμανλή και την προσπάθεια απεξάρτησής μας από τους Αμερικάνους αλλά κατάφεραν και να εκχωρήσουν ακόμα μία φορά εθνική κυριαρχία αλλά το σημαντικότερο να υποθηκεύσουν το μέλλον όλης της Ευρώπης...

Μαρκέτος Κωνσταντίνος
Ο Φιλελεύθερος