Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Βουλγαράκης: Ας μας πει ο ΓΑΠ γιατί εμπόδισε να ολοκληρωθεί η παραχώρηση του Λιμένα Θεσ\νικηςμε αποτέλεσμα να χαθούν για τη χώρα 4 δις €


ΓΑΠ προς χαχόλους εθνικοσύμβουλους«Γνωρίζουμε πώς και γιατί η Ελλάδα έφθασε ως εδώ. Μόνο προδότη δεν με είπαν επειδή συζήτησα με τον επικεφαλής του ΔΝΤ. Ποιος θα τα πλήρωνε ο κ. Καραμανλής, κ. Σαμαράς, κ. Αλογοσκούφης, Ο κ. Ρουσόπουλους, ο κ. Βουλγαράκης;»

Βουλγαράκης προς ΓΑΠ: «Θα ήταν προτιμότερο να απαντήσει ο κ.Παπανδρέου γιατί εμπόδισε με τις πρακτικές του κόμματος του να ολοκληρωθεί η παραχώρηση του Λιμένα Θεσ\νικης με αποτέλεσμα να χαθούν για τη χώρα 4 δις € καθώς και γιατίπροσπάθησε με όλα τα μέσα να ματαιώσει την παραχώρηση του Λιμένα Πειραιά αναγκάζοντας με να υπογράψω την ολοκλήρωση της συμφωνίας μέσα σε πλωτό του Λιμενικού, στη μέση του λιμανιού του Πειραιά ! 
Φυσικά σήμερα, αγωνία για την παραχώρηση του λιμένα της Θεσ\νικης και υποδέχεται την COSCO με κόκκινο χαλί
Δεξί Εξτρέμ προς ΓΑΠ: «Θα στο κάνουμε πιο λιανά μήπως και το καταλάβεις:Προδότη δεν σε λέμε επειδή μίλησες με τον Στρος ΚανΠροδότη σε λέμε επειδή παρόλο που μίλαγες με τον Στρός Καν μας έλεγες "λεφτά υπάρχουν και τα βρήκαμε τα λεφτά" και επειδή δύο εβδομάδες μετά που μίλησες με τον Στρος Καν έδωσες το επίδομα αλληλεγγύης παρόλο που ήξερες ότι δεν το αντέχει η οικονομία και το έκανες σκόπιμα για να γονατίσεις τη χώρα και να υποχρεώσεις τουςΕυρωπαίους να δεχθούν το ΔΝΤ! Got it? »