Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Σε λίγο ο serial killer Ραγκούσης, "τρώει" τον Ντόλιο;


Κυβερνητικό Αλαλούμ παντού:

Αλαλούμ μεταξύ υπουργείου εσωτερικών και υπουργείου περιβάλλοντος για τουςημιυπαίθριους. Το αρμόδιο για τους φόρους υπουργείο οικονομικών σιωπά.

Αλαλούμ μεταξύ υπουργείου μεταφορών, υπουργείου περιβάλλοντος και υπουργείου οικονομικών για το θέμα της πετρελαιοκίνησης.

Αλαλούμ στο εσωτερικό του υπουργείου θαλασσίων υποθέσεων: ο υπουργός ζητά παραίτηση του γεν. γραμματέα και ο γενικός αρνείται, στο όνομα … της «διαφάνειας»!

Αλαλούμ μεταξύ υφυπουργού ανάπτυξης και υπουργού οικονομικών, μεπροαναγγελίες από τον πρώτο για συμψηφισμό ΦΠΑ και διαψεύσεις από τον δεύτερο λόγω αντίθετων νομοθετικών προβλέψεων.

Τριπλό αλαλούμ μεταξύ των υπουργών οικονομικών, εργασίας και του κυβερνητικού εκπροσώπου για τις μειώσεις των αποδοχών στον ιδιωτικό τομέα.

Τελικά, το vertigo της κυβέρνησης εξελίσσεται σε μαύρη τρύπα.

Μετά το αλαλούμ για τους ημιυπαίθριους ακολούθησε σχετική δήλωση Μητσοτάκη - Ζώη, για πολιτική απάτη και εμπαιγμό σε βάρος 500.000 νοικοκυριών.

Στη συνέχεια ο Μιχελάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Καλέσαμε την κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα την εγκύκλιο – δόλωμα για τους ημιυπαίθριους. Αναγκάστηκαν να το κάνουν. Προφανώς κατάλαβαν την πολιτική απάτη που διέπραξαν. Περιμένουμε να δούμε αν περισσεύει πλέον η πολιτική ευθιξία». 

Σε λίγο ο serial killer Ραγκούσης, "τρώει" τον Ντόλιο. Ευκαιρία έψαχναν, μαζεμένα του τα έχουν, κυρίως μετά τις Αυτοδιοικητικές του Νοεμβρίου!!!! Χάλια τα πάει παντού!!!