Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Oι κλειστοί λογαριασμοί του Κ. Γείτονα και άλλων 40...


http://press-gr.blogspot.com/2011/02/40.html

  
Έντεκα μήνες κράτησεη εξεταστική επιτροπή για την Siemens υπό την προεδρία του Σ. Βαλυράκη.
  
Δεν βρήκε τίποτε μεν
, κατάφερε όμως και κάλυψε διάφορες δυσάρεστες πτυχές. Σημαντικότερη, τις βεβαιωμένες και κατατεθειμένες στη γερμανική Δικαιοσύνη χρηματοδοτήσεις των δύο μεγάλων κομμάτων και ενός τρίτου μικρότερου που δεν υπάρχει πια, όπως καταθέτει...

Ονομαστικά μάλιστα αναφέρονται
 οι ταμίες των δύο μεγάλων κομμάτων. Ο κ. Κ. Γείτονας για το ΠΑΣΟΚ και ο μακαρίτης πλέον Γ. Βαρθολομαίος για τη Ν.Δ. Μάλιστα, τα καταγεγραμμένα ραντεβού του Κ. Γείτονα με τον Μ. Χριστοφοράκο εμφανίζονται διακεκριμένα ακριβώς πριν από προεκλογικές αναμετρήσεις.

Οι μαρτυρίες Χριστοφοράκου
 είναι σαφής και λεπτομερείς. Εξαφανίζονται όμως μετά, όταν πηγαίνει στο Μόναχο κλιμάκιο της Εξεταστικής.

Ω του θαύματος,
 ο Πρόεδρος της Εξεταστικής δεν ασχολείται με το θέμα. Αυτός που διέταξε επιλεκτικά το άνοιγμα των λογαριασμών μόνο 10 τέως υπουργών,  παραχαράσσοντας έτσι την απόφαση της Ολομέλειας της επιτροπής που μιλούσε για όλους τους διατελέσαντες υπουργούς από το 1993 σε τέσσερα υπουργεία, δεν ζήτησε ούτε συζήτησε το άνοιγμα λογαριασμών του ταμία του ΠΑΣΟΚ κ. Κ. Γείτονα. Αντί δηλαδή να ανοίξουν 52 λογαριασμοί υπουργών, υφυπουργών και γεν. γραμματέων. Συμπωματικά, μέσα στους 52 είναι νυν υπουργοί και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Τώρα πώς θα "ματώσει"
 το ΠΑΣΟΚ από κλειστούς λογαριασμούς, θα....
το  μάθουμε στο απώτερο μέλλον.