Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

kozanimedia.gr: Σχέδιο συγχώνευσης των Γυμνασίων και Λυκείων Νεάπολης- Τσοτυλίου(αποκλειστικό)



Πρόταση για κλείσιμο του Γυμνασίου της Νεάπολης και συγχώνευσής του με αυτό του Τσοτυλίου, όπως και κλείσιμο του Λυκείου Τσοτυλίου ώστε να συγχωνευθεί με αυτό της Νεάπολης, φαίνεται πως έχει κατατεθεί στο Υπουργείο Παιδείας από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kozanimedia.gr, η πρόταση αυτή έσκασε σαν βόμβα στις τοπικές κοινωνίες, αλλά και στη δημοτική αρχή του Βοΐου, με τη Δήμαρχο Παναγιώτα Ορφανίδου, ήδη να έχει ζητήσει να μπει ως έκτακτο θέμα συζήτησης, στο προγραμματισμένο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας, το εν λόγο ζήτημα. Η δημοτική αρχή πρόκειται να αντιδράσει έντονα σε αυτή την εξέλιξη και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται να προβεί σε παράσταση διαμαρτυρίας, την Τρίτη, στην Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης, Ελένη Ζυγούρη.
Ζήσης Πιτσιάβας
http://kozanimedia.gr/archives/4089 


DAKEPEKOZ: Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΕΛΜΕ ΚΟΖΑΝΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΩΝ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:
http://dakepekoz.blogspot.com/2011/01/blog-post_8268.html