Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Σπηλιωτόπουλος καλεί Ρουσόπουλο να επιστρέψει στην ΝΔ


Θέμα επιστροφής του Θεόδωρου Ρουσόπουλου στην Νέα Δημοκρατία έθεσε ο τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος. Κάλεσε, μάλιστα, τον κο. Ρουσόπουλο αλλά και την  παράταξη να το εξετάσουν σε μεταγενέστερο χρόνο, σημειώνοντας ότι το ίδιο το ΠΑΣΟΚ που τον κατηγόρησε είπε ότι δεν βρήκε τίποτα εναντίον του παρ’ ότι έκανε φύλλο και φτερό την υπόθεση του Βατοπαιδίου.

Μιλώντας στον σταθμό «Flash», ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «προφανώς πρέπει να απασχολήσει τον κ. Ρουσόπουλο εάν και εφόσον επιθυμεί να επιστρέψει και σε δεύτερο επίπεδο βεβαίως θα απασχολήσει την παράταξη μας, εάν αυτό  το αίτημα υπάρξει. Και, βεβαίως , αυτό θα το απασχολήσει  σε ένα χρόνο που τα πράγματα θα έχουν κατακάτσει και προφανώς οι φορτίσεις θα είναι λιγότερο έντονες από σήμερα. Προφανώς όμως, αν μιλήσουμε με στοιχεία, ένα χαρακτηριστικό μπορούμε να πούμε. Και αυτό δεν μπορούμε να το βάλουμε υπό αμφιβολία, να το θέσουμε σε οποιοδήποτε ερωτηματικό, ότι το ΠΑΣΟΚ έψαξε και ξαναέψαξε, έκανε την υπόθεση φύλλο και φτερό. Τελικά, τι βγήκε να μας πει; Ότι δεν βρήκε τίποτα για τον κ. Ρουσόπουλο που υποτίθεται το ΠΑΣΟΚ  τον είχε καταδείξει ως τον μεγάλο αρχιτέκτονα, εντός εισαγωγικών, του μεγαλύτερου σκανδάλου, του Βατοπαιδίου».

Είχε  προηγηθεί τοποθέτηση του κου. Σπηλιωτόπουλου για την υπόθεση του Βατοπαιδίου όπου σημείωσε  ότι είναι η μεγαλύτερη μπαρούφα, η μεγαλύτερη φούσκα και ότι δεν θα πρέπει να  ξαναμιλήσει το ΠΑΣΟΚ αν δεν πει που ζημιώθηκε το δημόσιο και ποιοι πήραν χρήματα.