Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Επιτέλους μια δήλωση της προκοπής: Η ΝΔ κατηγορεί τον επικεφαλής του ΣΔΟΕ ότι διαρρέει ψευδή στοιχεία

Έντονη δυσφορία προκάλεσε στη Ρηγίλλης η διαρροή στον Τύπο, αλλά και το Διαδίκτυο πληροφοριών για «γαλάζια» στελέχη που ελέγχονται από τον ΣΔΟΕ. Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος εξαπέλυσε επίθεση κατά του επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Γιάννη Καπελέρη, τον οποίο κατηγόρησε για προσπάθεια εξυπηρέτησης μικροκομματικών συμφερόντων.

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κάνει λόγο για μεθοδεύσεις οι οποίες εξυπηρετούν μόνο κομματικές σκοπιμότητες, καθώς όπως επισημαίνει, ο κ. Καπελέρης «αντί να διερευνά ως όφειλε τα οικονομικά εγκλήματα επιλέγει με τις δηλώσεις και διαρροές στον Τύπο να συσκοτίζει συστηματικά τα πράγματα».

Η ΝΔ κατηγορεί τον επικεφαλής του Σώματος ότι «αντί να παρουσιάζει συγκεκριμένες αποδείξεις, δημιουργεί ισοπεδωτικές εντυπώσεις και προσπαθώντας να εκθέσει, εκτίθεται».

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση Λυκουρέτζου:

« Ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ και εξέχων στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, αδυνατεί να αντιληφθεί τις ευθύνες του και τις υποχρεώσεις του. Οι μεθοδεύσεις του εξυπηρετούν μόνο κομματικές σκοπιμότητες. Αντί να διερευνά, ως οφείλει, τα οικονομικά εγκλήματα, επιλέγει, με τις δηλώσεις και διαρροές στον Τύπο, να συσκοτίζει συστηματικά τα πράγματα.

Αντί να παρουσιάζει συγκεκριμένες αποδείξεις, δημιουργεί ισοπεδωτικές εντυπώσεις.

Προσπαθώντας να εκθέσει, εκτίθεται.

Η Νέα Δημοκρατία δεν ανέχεται πλέον αυτή την πρακτική».