Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Οριστικά προτεκτοράτο των ΗΠΑ η Ελλάδα…..












Του Πέτρου Χασάπη

Αρνούμαστε να το πιστέψουμε, όμως δεν μας αφήνεται πλέον κανένα περιθώριο άλλης σκέψης.

Όλα τελικά πρέπει να ήταν προσχεδιασμένα και μελετημένα και το ελληνικό πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο να τα γνώριζε πολύ πριν τις εκλογές της 4-10-2009 δυστυχώς. Πρώτα στάλθηκαν στη χώρα τα εξαθλιωμένα πλήθη των μεταναστών για να δημιουργήσουν μελλοντικά φτηνό εργατικό δυναμικό και ταυτόχρονα ανταγωνιστικό σε σχέση με τους έλληνες εργαζόμενους, που θα διαγκωνίζονται στο μέλλον με τους λαθρομετανάστες για δουλειά και ένα κομμάτι ψωμί. Το ελληνικό πολιτικό κατεστημένο πρέπει να είχε γνώση, γι’ αυτό και δεν έκανε απολύτως τίποτα για να προστατεύσει τα σύνορα. Τουναντίον προέβη και προβαίνει κόντρα σε κάθε λογική στην ελληνοποίησή τους. Αργά κατάλαβε το ΚΚΕ ότι η ελληνοποίηση όλων αυτών θα είναι σε βάρος των ελλήνων εργαζομένων. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιθέτως κάνει πως δεν καταλαβαίνει.

Στη συνέχεια κτυπήθηκε η χώρα στο αδύνατο σημείο της. Το δημόσιο χρέος. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα οι διεθνείς και ντόπιοι κερδοσκόποι και τα ΜΜΕ, σαν να τα κατεύθυνε κάποιο αόρατο χέρι, δημιούργησαν μια εξωπραγματική εικόνα. Μας τρομοκράτησαν….. κατάλληλα και μας πέρασαν στην ολοκληρωτική ξένη εξάρτηση και κατοχή με τη βοήθεια της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, δεν ήθελε προφανώς να συμμετάσχει τουλάχιστον σ’ αυτό.

Ο δανεισμός τελικά της χώρας θα είναι μεγάλος 120-135 δισεκατομμύρια ΕΥΡΩ. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. Παραγωγή δεν υπάρχει, άρα δεν θα μπορούσε να περιμένει κανείς ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα, από έναν λαό που δεν παράγει τίποτα. Αυτό θα το αναλάβουν οι πολυεθνικές εταιρίες που θα έρθουν κατά κύματα πλέον σε μια ακόμα ευρωπαϊκή χώρα με φτηνό εργατικό δυναμικό. Η Κίνα και τα άλλα κράτη της Άπω Ανατολής, αναπτύσσονται επικίνδυνα και δεν είναι πλέον συμφέροντα και ελέγξιμα. Γι αυτό έχει αποφασιστεί να δημιουργηθεί μια ευρωπαϊκή ζώνη φτηνής αγοράς εργασίας, που περιλαμβάνει κυρίως πρώην κομμουνιστικά κράτη. Η Ελλάδα απλά χαλούσε τα σχέδια, αφού εξακολουθούσε να ζει καλά ένας λαός, χωρίς να παράγει τίποτα και έτσι έδινε το κακό παράδειγμα στους γύρω λαούς.


Μεγάλος ο δανεισμός ναι, αλλά μεγάλος δανεισμός όμως σημαίνει και πλήρη εξάρτηση της χώρας για όλον τον 21ο αιώνα. Πλήρη υποδούλωση του λαού.


Η πίεση στην Πορτογαλία και στη Ισπανία, καθώς και η επέμβαση του Ομπάμα προς την Μέρκελ αποκάλυψαν το τεράστιο σχέδιο. Ήταν οι τελικές προειδοποιήσεις πως αν δεν υποχωρήσει η Γερμανία θα διαλυθεί η Ευρωπαϊκή οικονομία και τότε και άλλα ευρωπαϊκά κράτη θα ακολουθούσαν την τύχη της χώρας μας. Το βάρος της ευρωπαϊκής κατακραυγής που έπεσε στις πλάτες της Γερμανίας ήταν βαρύ για να μπορεί να το σηκώσει ακόμα και η Γερμανία. Τελεία και παύλα.


Τι θα ακολουθήσει με μαθηματική ακρίβεια;; Κανείς μας δεν ξέρει ακριβώς. Ότι επιθυμούν πλέον οι ΗΠΑ.

Συνεκμετάλλευση του Αιγαίου; ικανοποίηση των Σκοπίων; μουσουλμανικά τεμένη; κ.λ.π. ότι μπορεί κανείς να φανταστεί.

Ποιος όμως πρόδωσε το λαό;

Μα φυσικά οι πολιτικές ελίτ της χώρας.

Ας “απολαύσουμε” λοιπόν τη σκλαβιά μας.