Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Πυρπόλησαν τα σπίτια του Μπόμπολα στα Σφακιά και έγραψαν συνθήματα


Πυρπόλησαν τα σπίτια του Μπόμπολα στα Σφακιά και έγραψαν συνθήματα

Ολοσχερώς κάηκαν δυο σπίτια που ανήκουν στο Φώτη Μπόμπολα, καθώς και το σπίτι του αντιδημάρχου Σφακίων Μανούσου Χιωτάκη, όπως μεταδίδει το κρητικό Flashnews.gr.
Σύμφωνα πάντα με το Flashnews.gr πρόκειται για εμπρησμό, καθώς στους τοίχους οι δράσεις έγραψαν "Γερμανοπροδότη". Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν απο λίγες ημέρες, αλλά το γεγονός έγινε αντιληπτό σήμερα, καθώς το χωριό δεν κατοικείται.
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, αλλά και τα τρία σπίτια υπέστησαν πολύ μεγάλες καταστροφές. Στο σημείο μετέβη ο Δήμαρχος Σφακίων κ.Παύλος Πολάκης ο οποίος εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για αυτή την ενέργεια, ενώ την προανάκριση διενεργεί το ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων.
Η οικογένεια Μπόμπολα ανακαίνισε τα συγκεκριμένα παλια΄σπίτια μαζί με την εκκλησία του χωριού Ασφένδου. Όπως αναφέρει το Flashnews.gr, στο Αφένδου Σφακίων o εκδότης και επιχειρηματίας τον Σεπτέμβριο του 2011 βάφτισε την κόρη του Γεωργιάννα, από το γάμο του με την Ειρήνη Μανουσάκη.


Πηγή: Πυρπόλησαν τα σπίτια του Μπόμπολα στα Σφακιά και έγραψαν συνθήματα | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/84349#ixzz2H0v1MixU