Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Στυλιανίδης: Ο Καραμανλής είναι εφεδρεία για την Ελλάδα


5f9b2a9768e71b963a1d0f0acaf8ac60_XL«Παραταξιακή και εθνική εφεδρεία» χαρακτηρίζει τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Ο κ. Στυλιανίδης σε συνέντευξη του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» εκφράζει την αισιοδοξία του για την πορεία της χώρας, δηλώνοντας βέβαιος ότι η πολιτική του Αντώνη Σαμαρά θα έχει αποτέλεσμα.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ίδρυσης νέας παράταξης από τον Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Στυλιανίδης ξεκαθαρίζει ότι «η ΝΔ είναι η κυρίαρχη δύναμη της σύγχρονης ελληνοευρωπαϊκής κεντροδεξιάς με ιστορική ρίζα, ξεκάθαρο σχέδιο προσανατολισμού της χώρας και μια απίστευτη εσωτερική δύναμη να αυτοανανεώνεται».

Όπως είπε, «η επιμονή του Αντώνη Σαμαρά σε ένα τόσο ξεκάθαρο προσανατολισμό θα αθροίσει κοινωνικές δυνάμεις και θα κυριαρχήσει στο μέλλον».

Για το ενδεχόμενο επανάκαμψης του Κώστα Καραμανλή στην κεντρική πολιτική σκηνή, ο κ. Στυλιανίδης είπε ότι ο πρώην πρωθυπουργός «είναι πλέον όχι απλά παραταξιακή, αλλά κυρίως εθνική εφεδρεία, πολύτιμη για τον τόπο».

Πηγή: newsbomb.gr