Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΤΟ BBC:«OΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ»

Το BBC έχει αναλάβει εργολαβικά την πολιτισμική αλλοίωση της Ελλάδας "κλαίει και οδύρεται" γιατί ακόμα δεν έχει κατασκευαστεί το τζαμί στο Βοτανικό.

Σε ένα δημοσίευμα με προφανείς στόχους τη σταδιακή υποδούλωση της χώρας σε κάθε τι ξενόφερτο από τις επιτροπείες και τα μνημόνια μέχρι τον ισλαμισμό μέσω εκατοντάδων χιλιάδων παράνομα διαμενόντων στη χώρα αλλοδαπών το βρετανικό δίκτυο επιχειρεί να στηλιτεύσει την Ελλάδα στο ότι δεν υπάρχει τζαμί στην Αθήνα. 
Αναφέρει το βρετανικό δίκτυο ότι η Αθήνα είναι η μοναδική πρωτεύουσα της ΕΕ χωρίς τζαμί, (λες και αποτελεί εντολή της κομισιόν να κτιστεί τζαμί) ενώ  κάθε Παρασκευή οι μουσουλμάνοι «στριμώχνονται» σε υπόγεια για να προσευχηθούν.

Όμως υπάρχει αντίσταση από διάφορες πλευρές, όπως από ορισμένους ιερείς της ελληνικής εκκλησίας. Παράδειγμα ο μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ. «Η Ελλάδα υπέστη πέντε αιώνες ισλαμικής τυραννίας υπό τον τουρκικό ζυγό και η ανέγερση τζαμιού θα προσβάλει τους μάρτυρες που μας ελευθέρωσαν», είπε στο BBC. Πρόσθεσε ότι «οι περισσότεροι μουσουλμάνοι έχουν έρθει εδώ παράνομα για να ισλαμοποιήσουν την Ευρώπη».

Ο ανταποκριτής του βρετανικού καναλιού του αντέταξε ότι η θέση αυτή φαντάζει ισλαμοφοβική και εκτός πραγματικότητας σε μια πολυπολιτισμική Ευρώπη αλλά η απάντηση του Σεραφείμ «έκανε εμφανείς και άλλες προκαταλήψεις».

«Δεν είμαστε πολυπολιτισμική χώρα», απάντησε ο Σεραφείμ. «Είμαστε ένα ελληνικό έθνος και όλα τα υπόλοιπα αποτελούν εφεύρημα της "νέας τάξης" του σιωνισμού. Προσπαθούν να διαφθείρουν τον χαρακτήρα μας».

Ισλαμοφοβική, λές και ο φόβος είναι ποινικό αδίκημα και εκτός πραγματικότητας, έτσι δηλαδή όπως θέλουν αυτοί την πραγματικότητα. Μια Ελλάδα έρμαιο, εκφυλλισμένη, οικονομικά θρησκευτικά και πολιτική υποταγμένη στην παγκοσμιοποίηση.

Προφανώς ο συντάκτης του BBC αγνοεί το γεγονός της σφαγής της Χίου, της Κάσου, των Ψαρών την καταστροφή της Πελοποννήσου από τον Ιμπραήμ, κατά τη διάρκεια της επανάστασης και όλα αυτά από μουσουλμάνους. Προφανώς αγνοεί ότι οι νεκροί στη διάρκεια του ένοπλου επαναστατικού αγώνα έφτασαν τις 120.000 σε μια επικράτεια όπου ο ελληνικός πληθυσμός έφτανε δεν έφτανε τις 750.000 σύμφωνα με την απογραφή του 1828. Τέτοιο ήταν το μέγεθος της σφαγής από τους Οθωμανούς.

Προφανώς ο συντάκτης του BBC αγνοεί την κατάσταση στην ίδια του τη χώρα. Αγνοεί το γεγονός της αδυναμίας αντιμετώπισης από την ίδια την MI5 του ισλαμικού κινδύνου η οποία δηλώνει πλήρως αδύναμη στο να ελέγξει τα εκατοντάδες τζαμιά τουλάχιστον στη βρετανική πρωτεύουσα όπου μουφτήδες κηρύττουν το ριζοσπαστικό Ισλάμ. Προφανώς ο συντάκτης του BBC πρέπει να ζούσε σε άλλη χώρα όταν βρετανοί μουσουλμάνοι και μάλιστα δεύτερης γενιάς αιματοκύλησαν το Λονδίνο τον Ιούλιο του 2005 με αποτέλεσμα να βρουν το θάνατο 52 άτομα.

Ετυχώς που υπάρχει ο Σεβασμιώτατος και βάζει τα πράγματα στη θέση τους, γιατί το "ελληνικό" κράτος "κοιμάται και ξυπνάει" με την ανησυχία να χτίσει το τζαμί στο Βοτανικό.

Να θυμίσουμε ότι το BBC έχει βάλει προ πολλου στο στόχαστρο τον Σεβασμιώτατο. 
http://www.agioritikovima.gr/eipan/14178-erafeim-to