Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Δάνειο-μαμούθ 98 εκατομμυρίων ευρώ πήρε το MEGA! Μαντέψτε ποιός πληρώνει…



Στη σύναψη μεγάλου μακροπρόθεσμου δανείου από κοινοπραξία τραπεζών της οποίας ηγείται η Εθνική Τράπεζα προχωρά, σύμφωνα με πληροφορίες της Αξίας, η «Τηλέτυπος». Φανταστρουμφικό!

Η κρατική τράπεζα του κυρίου Ζανιά, του κυρίου Μάκα, του κυρίου Τουρκολιά κλπ, βλέπει μπροστά, αναγνωρίζοντας την προοπτική του Mega που τώρα με την ανάπτυξη της οικονομίας θα τρέχουν ακόμα και οι τυροπιτάδες να διαφημιστούν στον Λιάγκα. Ως γνωστόν, το εμπορικό τμήμα του Mega, σαρώνει στην διαφήμιση με πολυδιάστατη συμμετοχή όλων των κλάδων. Των τραπεζών και του ΟΤΕ δηλαδή, άντε και λίγο Βοδαφον με σήμα σταγόνα αίμα (όχι του Τσαλικίδη προφανώς).

Έτσι, η κοινοπραξία τραπεζιτών εξασφαλίζει ότι θα πάρει πίσω τα δάνεια που δίνει στον αναπτυσσόμενο κλάδο της καθεστωτικής δημοσιογραφίας, αφού και να μην μπορεσει η επιχείρηση να ανταπεξέλθει, θα βρεθούν πάλι οι πρόθυμοι παπανδρέηδες για να σβουρίξουν ένα μνημόνιο και να πληρώσει τα τραπεζικά σπασμένα ο μαλ.. εεεε.. ο κυρίαρχος λαός.

Άντε και του χρόνου. Τι ήθελες τυροπιτά; Πλαφόν πεντοχίλιαρο για αγορά ζύμης; Βάλε δυο βίλες για προσημείωση και βλέπουμε.

http://olympia.gr/2013/01/03/%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%B1-