Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Γενοκτονία με άλλα Μέσα....




Η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται επακριβώς, αλλά σχεδόν επακριβώς !
Η πορεία των σε θάνατο καταδικασμένων Αρμενίων

Αν κανείς αλλάξει τις χρονολογίες και τα ονόματα, θα ξαναβρεί την ίδια ιστορία να επαναλαμβάνεται και να επαναλαμβάνεται και να επαναλαμβάνεται. 
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πολύ λίγοι ξέρουν ιστορία. Γι αυτό το δεύτερο φροντίζουν πολλοί.

Πρώτος και καλύτερος είναι ο Σόρος και τα απανταχού ιδρύματά του.

Ο φιλάνθρωπος Ούγγρος, αντί να πάει στην πατρίδα του να κάνει «αγαθοεργίες» έρχεται στη χώρα μας.
Μας αγαπάει, η σκέψη του είναι στην Ελλάδα. Αν δεν μπορούν οι Έλληνες να κάνουν σπίτια για τους Μετανάστες, θα τα κάνει αυτός.

Με περιουσία 21,7 δις αυτός ο εκπρόσωπος της άλλης γης, που χτίζεται στην εποχή μας, μπορεί να καθορίζει την πολιτική όποιου κράτους γουστάρει, πολύ περισσότερο της εξαθλιωμένης Ελλάδας.

Τι να πούμε; Να δείτε πόσοι θα βγουν για να καλωσορίσουν της πρόθεση του. Θα μας πούν ότι θα πάρει μπρός και η αγορά ακινήτων για να δουλέψει και κανείς Έλληνας φουκαράς.

Η δική μου η γνώμη, κύριε Σόρε μεγαλορατσιτή, είναι να βάλεις λεφτά, που θα τα βάλεις στον τάφο σου σε λίγο, όπως όλοι αυτοί οι σχιζοφρενείς ομοϊδεάτες σου, να φτιάξεις υποδομές για τους μετανάστες να ξαναπάρουν πίσω τη γη τους, που τους έχει αφαιρέσει βιαίως το παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα, στο οποίο είσαι εξέχον στέλεχος.

Εν τω μεταξύ κύριε Μεγαλορατσιστή, όταν εσύ μιλάς για τους Μετανάστες, ξεχνάς ότι το δρόμο της Εξορίας έχει πάρει η αφρόκρεμα του ελληνικού εργατικού δυναμικού.
Εμείς φεύγουμε και ο κάθε Σόρος σχεδιάζει ήδη την κατάληψη του «κενού» χώρου.

Αν αυτό δεν σας θυμίζει τίποτε, θα σας πω εγώ: Όταν οι Τσέτες (στην τουρκική σημαίνει συμμορίες) έσφαζαν και ξεσπίτωναν τους Αρμενίους τα σπίτια που άδειαζαν τα έδινα στους Κούρδους, όσα βέβαια δεν έπαιρναν αυτοί. 

Η ίδια πολιτική εφαρμόστηκε και στην Κύπρο, στα κατεχόμενα και στην Σμύρνη και παντού, όπου η γη έχει ματώσει από το αίμα των ξεσπιτωμένων.

Σήμερα οι σφαγές γίνονται στην Β. Αφρική – οι άμεσες σφαγές δηλαδή. Εδώ, σε μας γίνονται με άλλο τρόπο: Με καταδίκη ή σε λιμοκτονία ή σε έξωση.

Έλληνες ξυπνήστε, γιατί οι καιροί είναι άγριοι.!!!!!!!!!!!!

http://georgekaragiannis.blogspot.gr/2012/12/blog-post_4629.html