Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Στο 8% η ΝΔ που δεν ακούμπησε την λίστα Λαγκάρντ και τα εμβάσματα των 300 δις


To Συμβούλιο της Επικρατείας ξηλώνει στην πράξη τα μνημόνια και τα νομοθετικά διατάγματα, τουλάχιστο για εκείνες τις επαγγελματικές ομάδες που είναι ισχυρές και συγκοινωνούντα δοχεία με την Δικαιοσύνη. Πολύ σωστά θα πάρουν πίσω τα λεφτά οι ένστολοι. Μόνο που δεν μπορούν να 
τύχουν αντίστοιχης μεταχείρισης άλλες επαγγελματικές ομάδες που δεν έχουν αντίστοιχες πλάτες.

Παρότι τα χρήματα των ενστόλων θα τα πληρώσουμε όλοι οι υπόλοιποι-μην έχετε αυταπάτες-επικροτούμε για ένα και μόνο λόγο την απόφαση του ΣτΕ, που πριν λίγους μήνες έκανε το ίδιο με τους μισθούς των δικαστικών ευλογώντας τα γένια του: Eίναι ανεπίτρεπτο σε μια χρεοκοπημένη χώρα να μην έχουν ελεγχθεί τουλάχιστο τα 300 δις ευρώ των εμβαμάτων που έχουν βγει στο εξωτερικό-όπως επίσης και όλες οι λίστες τύπου Λαγκάρντ. Είναι πρόκληση για την αξιοπρέπεια όλων των υπολοίπων πολιτών.

Γι΄ αυτό και επικροτούμε τέτοιου είδους αποφάσεις στην χρεοκοπημένη Κολομβία των Βαλκανίων. Να πάρετε από την λίστα Λαγκάρντ και τα εμβάσματα του εξωτερικού, τα 100 εκατομμύρια που πρέπει να επιστρέψετε στους ένστολους. Οτιδήποτε άλλο θα στείλει την ΝΔ κάτω από το 10% στις εκλογές. Θα την στείλει στα τάρταρα..

Πάντως η κυβέρνηση Σαμαρά μας τέλειωσε...
ΠΗΓΗ
http://www.triklopodia.gr/2014/01/8-300.html#.Ut7eUBBYnIU