Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Κυρ Φώτης: Δεν αποκλείω εκλογές μέσα στο 2014

20140119-165556.jpgΟ πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, μίλησε στον Realfm και την εκπομπή των Κώστα Χαρδαβέλλα, Μαίρης Πολλάλη, για τα σενάρια των προώρων εκλογών, τις ευρωεκλογές αλλά και τις εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση.
«Δεν μπορώ να αποκλείσω τις εκλογές μέσα στο 2014. Μπροστά μας είναι πάρα πολλά ζητήματα ανοιχτά, τα οποία καθορίζουν και την εκλογική στάση των πολιτών. Δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να πάμε σε πρόωρες εκλογές μέσα στο 2014, ανεξάρτητα από το εάν θα γίνουν ταυτόχρονά με τις ευρωεκλογές», σχολίασε αρχικά ο κ. Κουβέλης και πρόσθεσε:
«Εγώ επιθυμώ να αλλαγή της πολιτικής. Εκείνο που επίσης επιθυμώ αλλά και διεκδικώ, είναι να φύγει η τρόικα να προωθηθεί ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα άμεσα και να υπάρξει επανακαθορισμός της φορολογίας».

«Δεν θα έχουμε συνεργασία με την κίνηση των 58, πολύ δε περισσότερο όταν η πρωτοβουλία αυτή, αναφέρεται σε μια συνεργασία που πρέπει να υπάρξει στις ευρωεκλογές με το ΠΑΣΟΚ που μετέχει στο κυβερνητικό σχήμα. Θα πρόκειται για προσβολή της πολιτικής λογικής», σχολίασε.