Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος... αγανάκτησε με την κατάσταση στην Ελλάδα και εξέδωσε ανακοίνωση κατά της ΧΑ

Ο τέως βασιλιά Κωνσταντίνος... αγανάκτησε με την κατάσταση στην Ελλάδα και εξέδω
Παρέμβαση-αγανάκτηση που προκαλεί απορίες έκανε ο τέως βασιλιά Κωνσταντίνος και εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, αλλά και τις δολοφονίες των Φύσσα, Φουντούλη και Καπελώνη.
Ο Κωνσταντίνος στην ανακοίνωση του αναφέρει:
«Προτρέπω τους Έλληνες να αφιερωθούν με πάθος στην εξαφάνιση του πολιτικού φανατισμού. Ως Έλλην, χαίρομαι ιδιαιτέρως διαπιστώνοντας την προσπάθεια για την ανοδική πορεία της Ελληνικής οικονομίας, προκειμένου ο λαός μας, -που τόσα θυσίασε και συνεχίζει να θυσιάζει-, να απεμπλακεί από την σκληρή επιτήρηση των δανειστών».
Στη συνέχεια σχολιάζει τις δολοφονίες του Παύλου Φύσσα αλλά και των Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, αναφέρει: «Λυπήθηκα όμως βαθύτατα όταν τρεις Έλληνες νέοι πλήρωσαν με τη ζωή τους την μισαλλοδοξία και τον τυφλό φανατισμό. Οποιαδήποτε κομματική παράταξη προβαίνει, -ή ενθαρρύνει άλλους να προβούν-, σε πράξεις που δε συνάδουν με το Σύνταγμα, θα πρέπει να τίθεται εκτός Κοινοβουλίου. Προτρέπω επίσης από καρδιάς τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα να αφιερωθεί με πάθος στην οριστική εξαφάνιση αυτού του φαινομένου. Τα φαινόμενα και οι εικόνες αυτές προσβάλλουν βάναυσα τόσο την Ελληνική ιστορία όσο και την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό.
Εύχομαι οι Έλληνες ενωμένοι να απομονώσουν με αποφασιστικότητα κάθε επιθετική συμπεριφορά και κάθε κρούσμα εγκληματικής βίας, απ´ όπου και αν αυτές προέρχονται».


Πηγή: Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος... αγανάκτησε με την κατάσταση στην Ελλάδα και εξέδωσε ανακοίνωση κατά της ΧΑ | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/132124#ixzz2llzeiia2