Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Ντόμινο Εξελίξεων μετά την διαρροή της Είδηση της Ασθένειας Παπούλια.

Τεράστια βόμβα με τις μέγιστες καταστρεπτικές συνέπειες έχει σκάσει από εχθές στους Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς οικονομικούς &πολιτικούς κύκλους με συνέπειες εως και την άλλη μεριά του Ατλαντικού με επίκεντρο την Ελλάδα και την νομιμότητα υπογραφής του ΠΔ γνωστού και ως μνημονίου καθώς και των Π.Δ. που τον εφαρμόζουν.Αφου υπογραφηκε απο προεδρο δημοκρατιας που τελουσε και τελει σε πληρη εγκεφαλικη συνγχηση( νοσο αλτσχαιμερ).
Διατηρούσαν το μυστικό επτασφράγιστο αλλά......
η τιμή των Spread ανεβαίνει κατακόρυφα. Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπρακη για άλλη μια φορά προωθεί εκτάκτως για άλλη μια φορά έναν νέο Κυβερνήτη της Χώρας τον κο Μαρκεζίνη Ενώ ο ΓΑΠ τρέχει να αμυνθεί των εξελίξεων.
Διεθνής Πολιτικοί κύκλοι αναφέρουν ότι το Μνημόνιο ως Προεδρικό Διάταγμα (Π.Δ.) καθώς και τα υπόλοιπα Προεδρικά Διατάγματα που το εφαρμόζουν (ασφαλιστικό, φορολογικό, εργατικό) δεν είναι έγκυρα ούτε Ισχυρά διότι θεσμικά πρέπει να είναι υπογεγραμμένα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αν όμως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται σε πλήρη εγκεφαλική σύγχυση και αποδειχθεί ότι πάσχει από την ανίατη νόσο του Αλσχαιμερ , όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που διαρρέουν διαρκώς , τότε νομικά και συνταγματικά ή υπογραφή του δεν ήταν και δεν είναι ισχυρή. Συνεπώς κάθε έγγραφο που του υπέβαλλαν και του υποβάλλουν να υπογράφει δεν είναι ισχυρό ούτε έγκυρο.
Αρα ανίσχυρο (ΑΚΥΡΟ) το Μνημόνιο και κάθε άλλο Προεδρικό διάταγμα που εφαρμόζει τους όρους του μνημονίου.
Στο Σημείο αυτό καλούνται όλοι οι αρχηγοί κομμάτων να βγάλουν τις τάχα μου μάσκες άρνησης του μνημονίου και καταθέσουν ως οφείλουν την πραγματικότητα.
Θα το κάνουν ?
Την ευκαιρία την έχει ο καθένας στα χέρια του.

ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ Δ