Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ

Του Γιώργου Θεοχάρη

Οι Γερμανοί επιδιώκουν και το έχουν καταφέρει σε μεγάλο βαθμό να κυβερνήσουν την Ελλάδα.

Επέβαλαν  βάρβαρα μέτρα εις βάρος του φτωχού Έλληνα και τώρα επιδιώκουν να …εξοντώσουν και την  επιχειρηματική ελίτ της χώρας μας.

Όποια και να είναι αυτή η ελίτ, στη παρούσα φάση είναι΄΄αναγκαίο κακό΄΄ για την Ελλάδα. Αυτή η ελίτ που στήριξε μνημόνια και ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις βασιζόμενη πάντα στασυμφέροντα του εκάστοτε επιχειρηματία, Μπόμπολα, Βαρδινογιάννη, Ψυχάρη, Αγγελόπουλου, Λάτση και άλλων… 

Αυτή η ελίτ όμως δίνει ψωμί σε έλληνες εργαζόμενους που απασχολούνται στις επιχειρήσεις της διαπλοκής…., θα πει κάποιος.

Ο πόλεμος ανάμεσα στους Γερμανούς και την εγχώρια  ελίτ ξεκίνησε ανοιχτά εδώ και ένα μήνα με τον Σταύρο Ψυχάρη  να εξαπολύει δριμεία επίθεση μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα του ‘’Βήματος’’ και τίτλο «Μα τόσο ξεφτιλισμένοι είναι οι Ευρωπαίοι;».

Και συνεχίζεται με το αναλυτικό ρεπορτάζ του γερμανικού περιοδικού ‘’Stern’’ ενάντια στην επιχειρηματική ελίτ της Ελλάδας που επιβεβαιώνει τον πόλεμο που ήδη έχει αρχίσει.

Έναν πόλεμο ανάμεσα στους Γερμανούς και την επιχειρηματική ελίτ, που για χρόνια κυριαρχούσε στην οικονομική ζωή του τόπου και καθόριζε και τις πολιτικές εξελίξεις.

Οι Γερμανοί θεωρούν εμπόδιο τους έλληνες ολιγάρχες καθώς βλέπουν ότι κάποιοι από αυτούς θέλουν να αποκτήσουν  κρατικές  επιχειρήσεις στρατηγικού χαρακτήρα όπως ΟΠΑΠ,ΔΕΗ, ΕΛ.ΠΕ, ΔΕΠΑ .Και φυσικά  η επίδιωξη αυτή τους χαλάει τα σχέδια τους…

Oι Γερμανοί επενδύουν στην αρνητική εικόνα που έχει σχηματίσει η ελληνική κοινή γνώμη για την εγχώρια διαπλοκή και να εμφανιστούν ως οι προστάτες των αδύναμων οικονομικά ελλήνων.

Ποιος τελικά από τους δυο εχθρούς  είναι η απειλή μας;, θα αναρωτηθεί κάποιος.

Ότι αποφέρει ζημία φυσικά δεν θεωρείται φιλικό. Αλλά…

Οι κρατικές επιχειρήσεις της Ελλάδας πρέπει να παραμείνουν  σε ελληνικά χέρια.

Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι από τότε που η   Ελλάδα  ελέγχεται από εξωτερικό παράγοντα έχει πάρει την κάτω βόλτα…

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες… 
http://www.agioritikovima.gr/eipan/14119-i-paradoi-tis