Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Ποιος εκτέλεσε τους 3 πρόθυμους διαχειριστές της πιο σκοτεινής σκευωρίας της μεταπολεμικής Ευρώπης; Τι είναι αυτό το πολύ ΜΕΓΑΛΟ και πολύ ΚΑΚΟ που ετοιμάζουν για μας, χωρίς εμάς.????




Χρειάσθηκαν μόλις δύο χρόνια και κάτι ψιλά για να βγουν από τη μέση οι κάποτε πανίσχυροι διαχειριστές του Μνημονίου που άλλαξε τις ζωές όλων μας. 

Τρεις από δαύτους, ο Ντομινίκ Στρος Καν, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου αποδείχθηκαν τελικά τόσο «αναλώσιμοι».

Αλήθεια τι συμβαίνει εδώ; Τι υπάρχει πίσω από τον τοίχο; Πίσω από το παραβάν. Τι μας κρύβουν; Ποιοι είναι αυτοί που κάνουν παιγνίδι τελικά;

Παρότι κάποιοι θα μιλήσουν για θεωρίες συνομωσίας, επιτρέψτε μας να σκεφθούμε φωναχτά, κάπως έτσι:...

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΕΙ ΑΣΘΜΑΙΝΟΝΤΑΣ

Θυμάσθε εκείνο το καλοκαίρι του 2009 που ο τότε πρωθυπουργός Καραμανλής, έκλεινε άρον-άρον τη Βουλή και οδηγούσε τη χώρα σε εκλογές που γνώριζε ότι θα τις χάσει; 

Γιατί ένας πρωθυπουργός διάλεξε εκλογές-χαρακίρι; Στενοί συνεργάτες του υποστηρίζουν ότι ο ίδιος πίστευε ότι τον είχαν «τελειωμένο» οι Αμερικανοί εξαιτίας του veto στο περίφημο σχέδιο Ανάν και της στενής συνεργασίας με τον Πούτιν για τους αγωγούς και του Κινέζους για τα λιμάνια.

Εκείνη την εποχή σχεδόν κανείς δεν έκανε λόγο για το κτήνος του χρέους ακόμη και όταν μιλούσε για τα χάλια της οικονομίας. Γνώριζε η όχι ο Καραμανλής τον τυφώνα που πλησίαζε; Η βιαστική αποχώρησή του από την εξουσία είχε να κάνει με το χρέος και όσα από διαίσθηση ένιωσε ότι έρχονται;
H ότι Κάποιοι μας ετοιμάζουν;

ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ;

Τον Οκτώβριο του 2009 ο Παπανδρέου γίνεται πρωθυπουργός της χώρας και ανάμεσα στα πουλέν του τοποθετεί, από το πουθενά, στο πιο κρίσιμο υπουργείο τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ανιψιό του νεοδημοκράτη πρώην υπουργού Εξωτερικών Μιχάλη Παπακωνσταντίνου και πρώην σύμβουλο του Σημίτη, μέλος του ΔΣ του ΟΤΕ και σχεδόν ανεπάγγελτο πέρα από κάποια ένσημα στον ΟΟΣΑ. 
Ήταν μόνο το κόλλημα του ΓΑΠ με κάτι απίθανους τύπους αυτό που έκανε τον Παπακωνσταντίνου υπ. Οικονομικών; Μήπως Κάποιος ψιθύρισε (έδωσε εντολή) να αναλάβει αυτό το πόστο συγκεκριμένος επειδή θα ήταν ο πλέον υπάκουος διαχειριστής για όλα όσα μας ετοίμαζαν; 

Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΝΤΟΜΙΝΙΚ

Το ίδιο διάστημα η ακόμη και πριν ο ΓΑΠ αναλάβει πρωθυπουργός έρχονται στην επιφάνεια-εκ των υστέρων-πληροφορίες που θέλουν τον Παπανδρέου να έχει επαφές με τον Ντομινικ Στρος Καν. Τελικά Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου και Ντομινίκ Στρος Καν θα είναι οι μπροστινοί πρωταγωνιστές της βίαιας εισόδου της χώρας στο ΔΝΤ. Τον Μάιο του 2011 ο επικεφαλής του ΔΝΤ συλλαμβάνεται στο αεροδρόμιο Κέννεντυ για βιασμό. Η πολιτική του καριέρα και οι τυχόν φιλοφοξίες του για την Γαλλική Προεδρία τελειώνουν άδοξα. Ήταν η πρώτη φορά που ο Ντομινίκ πλήρωνε για να πηδήξει η έκανε κάτι παρόμοιο; Ποιοι τον παγίδευσαν; 

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ

Λίγους μήνες αργότερα ο δεύτερος εκ των πρωταγωνιστών της ένταξής μας στο Μνημόνιο, ο τότε πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, θα χάσει την εξουσία χωρίς να το καταλάβει βοηθούντος και του Βενιζέλου. Κάποιοι είχαν αποφασίσει να τον καθαρίσουν.

ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι ο ανεπαρκής Παπακωνσταντίνου έκανε όλα όσα του καταλογίζουν. Ακόμη και το να βγαίνει και να λέει ότι έχασε την λίστα Λαγκάρντ, αυτό από μόνο του είναι ξεφτίλα για έναν υπουργό Οικονομικών. Πάμε παρακάτω όμως. 

Σας θυμίζουμε ότι σχεδόν όλοι, όσοι σήμερα τον κρεμάνε και πρώτος και καλύτερος ο Βενιζέλος έλεγε ότι δεν μπορεί να αξιοποιηθεί η λίστα Λαγκάρντ γιατί τα ονόματα είχαν ληφθεί παράτυπα και τέτοιες παπαριές.
Κανείς τους δεν έδειξε την πολιτική βούληση να ερευνήσει εξονυχιστικά τον κάθε λογαριασμό, ούτε φυσικά το βαθύ κράτος του ΣΔΟΕ.

Έρχεται λοιπόν ο Στουρνάρας και ζητά εκ νέου την χαμένη λίστα και ω του θαύματος οι Γάλλοι την στέλνουν ξανά με κάθε επισημότητα κι αυτό παρότι γνωρίζουν-οι Γάλλοι- ότι με την εκ νέου αποστολή καίνε και τον τρίτο της παρέας που οδήγησε την Ελλάδα στο Μνημόνιο και την Ευρώπη σε περιπέτειες.

Αρκεί το γεγονός ότι ο Ολάντ είναι φίλος του Βενιζέλου (εξαιτίας αυτής της φιλίας κλείστηκε και εκείνη η περίφημη συνέντευξη της Όλγας Τρέμη) για να δώσει εντολή στις υπηρεσίες του να στείλουν ξανά μια λίστα για την οποία-μην αμφιβάλλετε ο Παπακωνσταντίνου έκανε παρασκηνιακά ότι μπορούσε για να μην αποσταλεί εκ νέου. 

Οι Γάλλοι θα μπορούσαν να προφασισθούν πολλούς λόγους για να παρακάψουν το ελληνικό αίτημα. Ακόμη και την έλλειψη εμπιστοσύνης στην ελληνική τσαπατσουλιά. Κι όμως επέλεξαν- Κάποιος επέλεξε- να κάψει και τον τρίτο πολιτικό διαχειριστή του μεγάλου asset “H ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΝΤ-Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ».

Τι συμβαίνει εδώ αλήθεια; Τι μας κρύβουν και ποιοι;
Τι είναι αυτό το πολύ ΜΕΓΑΛΟ και πολύ ΚΑΚΟ που ετοιμάζουν για μας, χωρίς εμάς; Δείτε για παράδειγμα την γειτονική Ιταλία. 

Ο Μόντι διεκδικεί εκ νέου να είναι πρωθυπουργός χωρίς να χρειασθεί να υποστεί την δοκιμασία των εκλογών. Τι μας ετοιμάζουν και ποιοι; 

Ποιος εκτέλεσε τους 3 πρόθυμους διαχειριστές-Παπανδρέου, Παπακωνστατίνου και Στρον Καν-μιας σκευωρίας που απειλεί να αλλάξει τις ζωές μας και την Ευρώπη που ξέραμε.????
http://georgekaragiannis.blogspot.gr/2012/12/3.html