Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Ντοκουμέντο 3: Ο Πεπόνης διαλύει τους ισχυρισμούς Παπακωνσταντίνου – Διώτη και θέτει τον πρέσβη προ των ευθυνών του: ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ!


20121229-134714.jpgΟ ηρωϊκός εισαγγελέας Πεπόνης με το διαβιβαστικό του όχι απλώς δίνει το κατηγορητήριο – πέραν της πλαστογραφίας – που θα οδηγήσει στον εγκέφαλο της απάτης, αλλά επιβεβαιώνει την άθλια απόπειρα επίκλησης της “νομιμότητας” για την μη χρήση της λίστας!
Επιβεβαιώνει δηλαδή την αποκάλυψη του Προκόπη Παυλόπουλου που εξετάζοντας τον Διώτη του κατέρριψε το επιχείρημα των “νομικών προβλημάτων” της χρήσης της λίστας!
Δείτε πως ο Πεπόνης τεκμηριώνει το βαρύτατο κατηγορητήριο παραθέτοντας την διακρατική συμφωνία Ελλάδος – Γαλλίας που καλύπτει ΘΕΣΜΙΚΑ όχι μόνο την χρήση της λίστας αλλά και την επίσημη παράδοση της στις Ελληνικές αρχές: Αυτεπάγγελτα ή κατ’ 
απαίτησιν της Ελλάδας, το υπουργείο οικονομικών της Γαλλίας δίνει τα στοιχεία!
Όπως αποκαλύψαμε πριν λίγο, η λίστα δόθηκε στο υπουργείο οικονομικών της Γαλλίας ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ! Η απόλυτη, θεσμική νομική τεκμηρίωση δηλαδή!
Όσο για την πρώτη παράδοση, οι Γάλλοι έχουν κρατήσει ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ παράδοσης παραλαβής όπως προβλέπεται.
Θα ξαναπούμε για άλλη μία φορά: Εάν δεν υπήρχε ο εισαγγελέας Πεπόνης, ακόμα και σήμερα τα κανάλια θα έπαιζαν Κουράκο και Μανώλη.
Δείτε το ντοκουμέντο:
20121229-134458.jpg
20121229-134503.jpg
Διαβάστε επίσης

“ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΛΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΣΒΗ”! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 2

και

ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ!