Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Μα καλά κύριε πρωθυπουργέ, ο Καραμανλής δεν είχε υπουργείο τουρισμού και ναυτιλίας;

20120915-194400.jpgΣιγά μην άφηναν τον Καραμανλή να αγιάσει.
Στην ενδιαφέρουσα κατά τα άλλα συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά (Washington Post), παρατηρήσαμε και δύο σημεία που μυστηριωδώς λείπουν από όλες τις ανταποκρίσεις Ελληνικών μέσων.
Ως μία από τις αιτίες τις κακοδαιμονίας, ο Σαμαράς ορθώς εστίασε στην κατάργηση των υπουργείων τουρισμού και ναυτιλίας. Μόνο που έθεσε υπαίτιες τις “Προηγούμενες κυβερνήσεις” και όχι την κυβέρνηση του ολετήρα Παπανδρέου.
Μα κύριε Σαμαρά, ο Καραμανλής κατήργησε τα υπουργεία;; Τότε ο Παπαληγούρας, ο Μαρκόπουλος, ο Σπηλιωτόπουλος και ο Κεφαλογιάννης ήταν κατά φαντασίαν υπουργοί;
Και πες ότι αυτό ήταν λάθος, όπως το περιβόητο 15% έλλειμμα για το 2009 που είχατε εκστομίσει στους ΝΥ Times. Διότι δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πιο “Καραμανλικός”, n’ est pas?
Το άλλο που εκτοξεύσατε ότι “για την κατάσταση φταίνει οι προηγούμενες κυβερνήσεις”; Δηλαδή πάλι φταίει ο Καραμανλής;
Εσείς δεν θέσατε -και πολύ σωστά- στα δύο Ζάππεια το έγκλημα του μνημονίου; Εσείς δεν 
δηλώνατε προς πάσα κατεύθυνση την εξεταστική για το μνημόνιο;
20120915-194441.jpgΠως είναι δυνατόν να αυτοαναιρείστε; Εκτός εάν το όνομα “Παπανδρέου” αποτελεί κάποιο ταμπού πλέον και πρέπει να φυγαδευτεί άρον άρον.
Να το ξέρουν όμως και οι βουλευτές σας για να μην παραμυθιάζονται με εξεταστικές.
…σε λίγο, θα κατηγορήσετε τον Τσίπρα ότι υπερασπίζεται τον καταστροφέα Καραμανλή και διώκει τον σωτήρα του έθνους, Παπανδρέου. Ήμαρτον.

http://olympia.gr/2012/09/15/%CE%BC%CE%B1-%CE