Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Το “Πρώτο Θέμα” κατηγορεί τον ΔΟΛ για… εκβιασμό! (η μόνη ελπίδα για να δει ήλιο το χορτάρι…)


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgdSN54ez_zS9rTp6lVIAGy9sd1VaRChxaLc_5yzDaFXSbVIIx7EpDSz7S1qY4xvkJnuC8J2meSZRun_lrb9alSMH2sCD7TM_N1yJ57-rsWwWdJCDukjSutsyGRJFCLAx0YRurgrRXFrdOK/s400/DAVATZIS%253DDAVATZIS.jpgΜε τον απίστευτο τίτλο “Ακρίδες”, ο ΔΟΛ ανακαλύπτει την “διαπλοκή”, φωτογραφίζοντας ξεκάθαρα τους χορηγούς προσφορών του “Πρώτου Θέματος”. Το “Πρώτο Θέμα” σήκωσε το γάντι και καταγγέλει εκβιασμό. Το θεωρούμε υπερβολή. Εκβιασμός είναι όταν καταγγέλεις πρωθυπουργούς για χρήση LSD επειδή κρατικός τραπεζίτης δεν σου δίνει δάνειο ή όταν βάζεις τις φωτογραφίες των παιδιών στελεχών της κυβέρνησης μαζί με αναλυτικό σχεδιάγραμμα της οικίας τους.

Δείτε το άρθρο για τις “Ακρίδες” από το Βήμα, ακολουθεί η απάντηση του “Πρώτου Θέματος”.

Η κρίση ανέδειξε πολλά και επίσης φανέρωσε επιχειρηματικές πρακτικές που αγγίζουν τα όρια του κοινού εγκλήματος.

Δεν είναι λίγες οι επιχειρήσεις με δεσπόζουσα θέση στην αγορά που σε τούτο τον καιρό της κρίσης έδειξαν πρόσωπο αποκρουστικό.

Η αγορά βρίθει από περιπτώσεις ακραίας εκμετάλλευσης μικρών παραγωγών που καίγονται για λίγα ρευστά διαθέσιμα.

Μεγάλες ονομαστές και πολυδιαφημισμένες αλυσίδες εμπορίου αφήνουν απλήρωτους τους παραγωγούς για πάνω από δύο χρόνια και κερδοσκοπούν ασύστολα τζιράροντας ξένα χρήματα.

Αντιστοίχως εταιρίες πετρελαιοειδών τιμολογούν ανεξέλεγκτα, εξαντλούν τους βενζινοπώλες περιορίζοντας την πίστωση στις δεκαπέντε μέρες, μεταφέροντας όλη την πίεση στους δύσμοιρους καταναλωτές που βλέπουν τη βενζίνη κοντά στα 2 ευρώ.

Πρόκειται για άθλιες πρακτικές εμπορίου, αδιανόητες στις παρούσες συνθήκες της μεγάλης κρίσης.

Θα περίμενε κανείς άλλη στάση από αυτούς που ξεκίνησαν με μικρομάγαζα μετά τον πόλεμο και κατέληξαν ζάπλουτοι απολαμβάνοντας κάλυψη, πολιτική προστασία και προνόμια επί δεκαετίες.

Όμως οι ακρίδες ήταν πάντα, σε όλες τις εποχές, ακόρεστες.

Βρώμικοι επιχειρηματίες, λαθρέμποροι και «δημοσιογράφοι»

Εκβιάζουν το ΘΕΜΑ να μην προσφέρει φθηνά καύσιμα

Τα αδίστακτα κυκλώματα που θησαυρίζουν με τα καύσιμα, και διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες που δεν θέλουν τον ελεύθερο ανταγωνισμό, για να ωφεληθεί ο αναγνώστης καταναλωτής ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ  ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ –ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΥΣΙΜΑ. Μεγαλοστελέχη τους, του εμπορικού ή και του δημοσιογραφικού χώρου τηλεφωνούν στις εταιρίες που συνεργάζονται με το ΘΕΜΑ και για να ρίξουνε τις τιμές στα καύσιμα και όχι μόνο, απειλούν , ή προωθούν δημοσιεύματα καθαρά εκβιαστικού χαρακτήρα, για να τους αναγκάσουν να κάνουν πίσω. Ε, λοιπόν, να ξέρουν ότι θα μας βρουν μπροστά τους με όλα τα μέσα και τους τρόπους που διαθέτουμε, όπως καλά γνωρίζουν, αλλά και με την αρωγή της Δικαιοσύνης!
Είναι αδιανόητο την ώρα που όλοι οι πολίτες, αναγνώστες μας  ή μη ,πένονται, να προσπαθούν να σταματήσουν με «νταβατζηλίκια» τα κουπόνια για φθηνά καύσιμα, κι όχι μόνο, που εισήγαγε στην αγορά με επιτυχία το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ». Οπως είπαμε από καιρό, εμείς που πρώτοι λανσάραμε τις μεγάλες προσφορές με DVD  και CD, τώρα στραφήκαμε απ’ ευθείας ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ για να τον βοηθήσουμε στην όλο και πιο δύσκολη εποχή που βιώνει. Μετά την επιτυχία που ‘χαν τα κουπόνια για τα σούπερ-μαρκετ καταφέραμε να προσφέρουμε απ’ αυτή την Κυριακή και κουπόνια για καύσιμα φθηνότερα κατά 16 λεπτά το λίτρο ( Όταν όλος ο κόσμος ψάχνει για τιμές κατά 2-5 λεπτά από πρατήριο σε πρατήριο). Ε, λοιπόν, αμέσως μετά την ανακοίνωση της προσφοράς μας άρχισαν οι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ εναντίον των επιχειρήσεων με τις οποίες συνεργαζόμαστε για το καλό του κάθε Έλληνα, με σκοπό να φοβηθούν και να σταματήσουν οι προσφορές.
ΘΕΛΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Γιατί όμως δεν κάνουν κι αυτοί το ίδιο, αντί να ασκούν απίστευτες πιέσεις για να σταματήσει το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»; Η απάντηση είναι ότι η εφημερίδα ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ την προσφορά, μαζί με την εταιρεία που μας βοηθά. Δηλαδή απ’ τα έσοδα της κυκλοφορίας μας βάζουμε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ απ’ τα «ταμεία» μας για να πετύχουμε τις χαμηλές αυτές τιμές. Αυτό είναι το πρόβλημα τους λοιπόν, και για αυτό δεν κάνουν το ίδιο, αντί να πολεμάν εμάς. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, παρότι έχουν γίνει μεγιστάνες με τα χρήματα του Δημοσίου και των φορολογουμένων.
Ε λοιπόν, αυτή η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ δεν θα περάσει. Θα προσκομίσουμε στην  Δικαιοσύνη τα ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ, αλλά θα δώσουμε παράλληλα κα τη μάχη με τον τρόπο που ΞΕΡΕΙ ΤΟ «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ». Κι ασφαλώς γνωρίζουν κι οι ίδιοι, μια και χρόνια τώρα μας πολεμούν βρώμικα. Ε, λοιπόν, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο μπορέσουμε στον κόσμο. Για όλους μας, είναι θέμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, στήριξης του πολίτη, αλλά και επιβίωσης των ΜΜΕ, χωρίς παλαιού τύπου «νταβατζηλίκια». Πιστεύουμε ότι η πολιτεία  θα δει το ΔΙΚΙΟ και θα παρέμβει για να σταματήσουν οι ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΙΣΜΟΙ. Μας έχουν γνωρίσει κι από την ΑΝΑΠΟΔΗ αλλά κι απ’ την ΚΑΛΗ, όποτε κρίναμε ότι έπρεπε να την ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ για λόγους ηθικής τάξης, ανθρωπιάς και πολιτισμού. Ας διαλέξουν ποια προτιμούν. Έτσι κι αλλιώς ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ…ΟΛΑ. Κυριακή κοντή γιορτή.
Υ.Γ. Στον άθλιο αυτό πόλεμο δυστυχώς στρατεύθηκαν και βουλευτές προοδευτικών (!) κομμάτων, στηρίζοντας με ερωτήσεις στη Βουλή τα συμφέροντα όπου βέβαια πατούν οικογενειακώς σε άλλο κόμμα. Και για να μην εκτεθούν κι άλλοι βουλευτές, που μπορεί να μην γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ επίσημα την καταγγελία μας σ’ όλα τα κόμματα και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Σ.Κεδίκογλου
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ