Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΔΑΚΕ Π.Ε.:Εθνικές Εκλογές 17ης Ιουνίου 2012: Καμιά ψήφος χαμένη - Όλοι στις κάλπες


ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ   15Α - 10557  ΑΘΗΝΑ     ΤΗΛ. 210 3312793-4  &  6974 750407

www.dakepe.gr  e-mail: info@dakepe.gr

Ιούνιος 2012

Εθνικές Εκλογές 17ης Ιουνίου 2012: Καμιά ψήφος χαμένη - Όλοι στις κάλπες

Στηρίζουμε – Ψηφίζουμε Ν.Δ. και Αντώνη Σαμαρά



Συμμαχητές και συμμαχήτριες,

Οι εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 είναι η πιο σημαντική εκλογική διαδικασία για τον τόπο γιατί κρίνεται το μέλλον της Ελλάδας, το μέλλον των παιδιών μας…

Ο αγώνας και οι προσπάθειες όλων μας είναι απαραίτητες αφενός για να αποφύγουμε το τέλμα της ακυβερνησίας και αφετέρου να μην αφεθεί η Ελλάδα έρμαιο στις λαϊκίστικες και αδιέξοδες επιλογές της Αριστεράς (βλ. ΣΥΡΙΖΑ και συνοδοιπόρους του). Το ΠΑΣΟΚ διέλυσε τη χώρα και τα στελέχη του βρίσκουν πολιτική στέγη στο ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο.

Είμαστε αποφασισμένοι να συγκρουστούμε με την παρακμή και τους εκφραστές της. Προχωράμε υπεύθυνα και αποφασιστικά με εθνικό σχέδιο για έξοδο από την κρίση.

Στη δύσκολη και ιστορική αυτή συγκυρία ο μόνος δρόμος είναι ο δρόμος της ευθύνης. Ας είμαστε τολμηροί στις αποφάσεις μας, γενναίοι στις πράξεις μας.

Στις εθνικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, καλούμε όλα τα στελέχη μας, όλα τα μέλη μας, παραμερίζοντας τυχόν πικρίες, απογοητεύσεις και επιφυλάξεις να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε η Ν.Δ. να πετύχει μια ξεκάθαρη νίκη, μια μεγάλη νίκη για την Ελλάδα.

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ. . .



Για τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.

Ο Πρόεδρος



Χαράλαμπος Κόκκινος