Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Απίστευτη Πασοκική αηδία. Εμετός !


Ένα e-mail με αποκαλύψεις για τα αίτια της "μεγάλης ήττας του ΠΑΣΟΚ στο χώρο της Παιδείας", κυκλοφορεί σήμερα, στα γραφεία των στελεχών του κόμματος, αλλά και σε ΜΜΕ.

Το περιεχόμενό του δεν αφορά τον κόσμο και δεν το δημοσιεύουμε, αλλά το πολύ ενδιαφέρον είναι ότι ο συντάκτης πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ, που είναι ο ορισμός του "πράσινου" κομματόσκυλου, ζεί μερικά δισεκατομμύρια χρόνια πίσω, στις "πράσινες ιδεολογίες", τα "πράσινα πιστεύω" και τα...
πράσινα άλογα του ΠΑΣΟΚ.

Χρησιμοποιεί αυτή την πασοκοσκυλική γλώσσα, που νομίζαμε ότι έχει εκλείψει πλέον και που προκαλεί εμετό σε κάθε σοβαρό άνθρωπο.

Όπως "προωθούν δεξιούς και Συριζαίους σε θέσεις" (κάτι που σοκάρει τον σύντροφο, αφού θεωρεί ότι στις 10 εντολές του Θεού προς τον Μωυσή, η πρώτη έλεγε "ου βολευτεί άλλος στο δημόσιο πλην πασοκόσκυλου"

ενώ παρακάτω λέει "εδώ και χρόνια χαρίζει στη δεξιά την εκλογική διαφορά..."

δηλαδή, το πιό δεξιό κόμμα του πλανήτη, το πιό σκληρά νεοφιλελεύθερο, το πιό Αμερικανόφιλο, το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, αποκαλεί ακόμη (!!!!!!) "δεξιά" τη ΝΔ !!!!!!





Τουλάχιστον αυτό, το κατανόησε ο ελληνικός λαός κατάλαβε ότι ΠΑΣΟΚ=Δεξιά και Δεξιά=ΠΑΣΟΚ.



Ε όχι μετά την ακραία νεοφιλελεύθερη λαίλαπα, να τολμάτε να αποκαλείτε τον εαυτό σας αριστερό !!!!



Για αυτό σας έφτυνε και σας πετροβολούσε επί δύο χρόνια ο κόσμος, αλλά χαμπάρι δεν πήρατε κομματόσκυλα. Ακόμη ρωτάτε στη συνέλευση της πολυκατοικίας σας, όταν πρόκειται να βγάλει διαχειριστή, αν είναι ΠΑΣΟΚ !

Ελπίζω τουλάχιστον ο Βαγγέλης Βενιζέλος που είναι έξυπνος άνθρωπος, να βγάλει τη λέξη "σοσιαλιστικό" από τον τίτλο του κόμματος. Παραείναι γελοίο να τη χρησιμοποιεί το πιο δεξιό κόμμα του πλανήτη.



Και κλείνω με ένα ακόμη απόσπασμα, απαύγασμα πασοκικής σκέψης. Δείχνει για ποιό λόγο ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ όσοι ψήφιζαν και γιατί έφυγαν τώρα






Β.Π./taxalia.blogspot.com