Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Κεντρώο κόμμα φτιάχνουν Ντόρα και Μάνος

Κεντρώο κόμμα φτιάχνουν Ντόρα και Μάνος
Σε συμφωνία για συνεργασία φαίνεται ότι ήρθαν η κ. Ντόρα Μπακογιάννη και ο κ. Στέφανος Μάνος, που θα επιχειρήσουν να συγκροτήσουν ενιαίο κόμμα.
Η αρχηγός της Δημοκρατικής Συμμαχίας και ο πρόεδρος της Δράσης φαίνεται ότι έχουν καταλήξει σε κατ’ αρχήν συμφωνία για να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα σχήμα με επικεφαλής πρόσωπο από τον κεντρώο χώρο.
Κατά τη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, η κ. Ντόρα Μπακογιάννη ενημέρωσε τα στελέχη για την πορεία των συζητήσεων με τη Δράση, του κ. Στέφανου Μάνου, που βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο. Επίσης, χωρίς να προχωρήσει σε αποκαλύψεις, υποστήριξε ότι έχει βρεθεί το όνομα του επικεφαλής του νέου σχήματος.
«Καλώ όλες τις δυνάμεις οι οποίες πιστεύουν ότι η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να έχει μέλλον στην Ευρώπη να συνεργαστούν» ανέφερε η κ. Μπακογιάννη, προσθέτοντας ότι σήμερα η συνεργασία είναι απαραίτητη περισσότερο από ποτέ.
Υπέρ της δημιουργίας ενός φιλοευρωπαϊκού μετώπου, στο οποίο θα μετέχει η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, η Δράση και η Δημοκρατική Συμμαχία τάχθηκε και ο κ. Μάνος, θέτοντας ως στόχο την αντιπαράθεση με τις δυνάμεις που «αρνούμενες την πραγματικότητα, μας οδηγούν αναποφεύκτως έξω από την Ευρώπη».
Να σημειωθεί πάντως ότι τόσο η κ. Μπακογιάννη όσο και ο κ. Μάνος υποστηρίζουν ότι η χώρα θα πρέπει να κυβερνηθεί άμεσα και θεωρούν ότι δεν πρέπει να γίνουν νέες εκλογές.

newsbomb.gr
http://olympia.gr/2012/05/14/%ce%ba%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%bf-%ce%ba%cf%8c%ce%bc%ce%bc%ce%b1-%cf%86%cf%84%ce%b9%ce%ac%cf%87%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bd%cf%84%cf%8c%cf%81%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%ac%ce%bd/