Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Εκκαθαριστικά σοκ, του θανατά!


Tombstone Gallows

Συμπλήρωσα χτες τη φορολογική μου δήλωση,την οποία υποβάλλω κάθε χρόνο ηλεκτρονικά. Δεν πίστευα στα μάτια μου βλέποντας το έγκλημα το οποίο συντελέστηκε σε βάρος των τριτέκνων και πολυτέκνων γενικότερα. Εκεί δηλαδή που δεν πληρώναμε σχεδόν καθόλου φόρου, με την εκκαθάριση μου βγήκε ένα ποσό κοντά στις 3200 Ευρώ τα οποία πρέπει να επιστρέψω στο αδηφάγο κράτος μας το οποίο διάλεξε να πλήξει μια κοινωνική ομάδα η οποία έχει πολυάριθμες υποχρεώσεις σε πολλά μέτωπα, ειδικά όταν τα παιδιά είναι σε μικρή ηλικία. Εκτός αυτού φαίνεται ότι επιδίωξη της πολιτείας είναι να μας εξουθενώσει ή καλύτερα να αναγκάσει την ελληνική οικογένεια να μην κάνει πολλά παιδιά, προκειμένου σε λίγα χρόνια να γίνουμε μειονότητα μέσα στην ίδια την πατρίδα μας, αν λάβουμε υπόψη μας ότι στους λαθρομετανάστες συμπεριφέρονται πολύ πιο ανθρώπινα απ ό. τι σε μας. Να λοιπόν γιατί η Χρυσή Αυγή αύξησε τα ποσοστά της! Να γιατί δημιουργήθηκε τέτοιου μεγέθους ξενοφοβία και ρατσισμός στη χώρα μας.Αιδώς Αργείοι!
Ξυπνήστε επιτέλους και κατανοήστε ότι βοηθώντας την ελληνική οικογένεια βοηθάτε τους ίδιους σας τους εαυτούς! Αλλά που να καταλάβετε εσείς τι περνάει μια μέση πολύτεκνη οικογένεια προκειμένου να αναθρέψει και να μεγαλώσει τα παιδιά της, αφου εσεις κυριολεκτικά"κολυμπάτε στο χρήμα" και τις ανέσεις! Π. χ. κ. Τσοχατζόπουλος και σια!Προσέξτε μη σας γίνει μπούμεραγκ αυτή η συμπεριφορά σας, με ανεπανόρθωτες συνέπειες για μας και για την πατρίδα μας γενικότερα! Εστω και την ύστατη στιγμή κάντε κάτι για να προστατέψετε την πολύτεκνη οικογένεια! Εχετε υποχρέωση τόσο απέναντι σε μας όσο και στην πατρίδα μας. Σας ευχαριστώ.
PS. Ενημερώνω δε ότι με την εκκαθάριση θα δείτε στο εκκαθαριστικό και την έκτακτη εισφορά, ανάλογα με το εισόδημά σας π. χ 20. 000 εισόδημα,400 Ευρώ εισφορά!


Από αναγνώστη της Ημερησίας
http://www.kourdistoportocali.com/articles/11438.htm