Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Καντάδα-κράξιμο στον Παύλο Γερουλάνο


Quantcast

σ.σ: Δείτε το μέχρι τέλους για να καταλάβετε ότι το καθεστώς δεν αντιδράει μόνο σε βίαιες αποδοκιμασίες, αλλά σε οποιαδήποτε μορφή αντίδρασης… Ακόμη και σ’ ένα τραγούδι μιας παρέας!

Μία ειρηνική και διαφορετική διαμαρτυρία από αγανακτισμένους πολίτες

Σε μία διαφορετική «θερμή» διαμαρτυρία προχώρησαν πολίτες όταν εντόπισαν τον υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο. Ήταν Σάββατο 10 Απριλίου, μετά την κηδεία του άτυχου συνταξιούχοι φαρμακοποιού Δημήτρη Χριστούλια, και κάποιοι πολίτες κάθισαν σε ένα ρακάδικο στον Κεραμεικό.
Ξαφνικά βλέπουν στο απέναντι καφενείο τον υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο και αποφάσισαν να να του κάνουν καντάδα αφιερώνοντάς του ένα τραγούδι.
Με αυτή τη συμβολική τους κίνηση ήθελαν να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για το «θράσος» των πολιτικών που συνεχίζουν να βγαίνουν σε μαγαζιά και να διασκεδάζουν, ανάμεσα σε απλούς πολίτες.

newsbeast.gr

http://filologos10.wordpress.com/2012/04/27/%ce%ba%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%ba%cf%81%ce%ac%ce%be%ce%b9%ce%bc%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%b1%cf%8d%ce%bb%ce%bf-%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%ac%ce%bd%ce%bf/#more-120143