Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Παγκόσμιο μυστήριο προκαλεί ο μονήρης πολιτικός βίος του Έλληνα πρωθυπουργού...


Παγκόσμιο μυστήριο προκαλεί ο μονήρης πολιτικός βίος του Έλληνα πρωθυπουργού...

Παγκόσμιο μυστήριο προκαλεί η «εξαφάνιση» του Έλληνα πρωθυπουργού, από τη διεθνή πολιτική σκηνή, σε μια κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα. Η απουσία του Γιώργου Παπανδρέου από τη Συνδιάσκεψη του ΟΗΕ, εξακολουθεί να απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ.

Η σημερινή κυβερνητική σύσκεψη δεν δικαιολογεί τη ματαίωση του πρωθυπουργικού ταξιδιού στη Νέα Υόρκη.

Ο Βενιζέλος μίλησε για μέτρα που υπάρχουν ήδη στο Μεσοπρόθεσμο, όπως ο περιορισμός των δημοσίων δαπανών, ακόμη και οι απολύσεις στο Δημόσιο.

Άρα εξακολουθεί να είναι ανεξήγητη η «εξαφάνιση» του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου από το όλο σκηνικό.

Αλλά ακόμη και αυτό καθαυτό το ταξίδι έγινε κάτω από συνθήκες μυστηρίου. Γιατί το πρωθυπουργικό αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Λονδίνο χωρίς να έχει προηγηθεί σχετική ενημέρωση;

Κι αν η κρυψίνοια στη περίπτωση μετάβασης της ΔΕΘ-εδώ ο πρωθυπουργός έφτασε μια μέρα πριν για το φόβο των διαδηλώσεων-στο Λονδίνο ποιοι θα μπορούσαν να τον απειλούν; Γιατί κανείς από τους στενούς συνεργάτες του, δεν είχε ενημερωθεί για τη «στάση» Λονδίνο;

Θυμίζουμε πως στη τελευταία ιδιωτική επίσκεψή του στο Λονδίνο, είχε συναντηθεί σε μοδάτο εστιατόριο με τον Μαργέλο του γνωστού σκανδάλου του καλαμποκιού.

Οι λάτρεις των θεωριών συνομωσίας στέκονται στο γεγονός ότι ο πρωθυπουργός έχει να πατήσει το πόδι του στις ΗΠΑ από την εποχή της σύλληψης του Στρος Καν.

Ήταν τότε που ο και μεγαλοεπενδυτής Σόρος-τρομαγμένος από τη σύλληψη και τον διασυρμό του Γάλλου(;)- είχε ανακοινώσει την απόσυρση του από την διαχείριση των hedge funds.

Κι αν ο πρωθυπουργός προκαλεί ερωτηματικά με την «απουσία» και τον μονήρη πολιτικό βίο, πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται γιατί ο Βενιζέλος δέχεται να τσουρουφλίζεται και ν απαξιώνεται καθημερινά στα μάτια των πολιτών με ανούσιες τηλεοπτικές τρομοεμφανίσεις.

Αλήθεια τι πραγματικά συμβαίνει εδώ;

http://georgekaragiannis.blogspot.com/2011/09/blog-post_19.html