Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Η Task Force του Μπαρόζο και οι ανίκανοι Έλληνες.


Η ομάδα Task Force την οποία συνέστησε ο Μπαρόζο και η οποία καταφθάνει στην Αθήνα για να αναλάβει έργο υπερκυβέρνησης, προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν είναι τίποτα κακό. Ότι είναι δήθεν απλά μια ομάδα εμπειρογνωμόνων από διάφορα ευρωπαϊκά κράτη, προκειμένου να μας παράσχουν λέει τεχνική υποστήριξη.

Αυτό το τελευταίο δεν το δεχόμαστε. Προτιμάμε την αλήθεια ότι δηλαδή είναι μια ομάδα....
από εκπροσώπους των δανειστών οι οποίοι και θα κάνουν κουμάντο, με το έτσι θέλω, στην ελληνική οικονομία και στην ελληνική κοινωνία. Προτιμάμε βρε Έλληνες την αλήθεια της υποδούλωσης και όχι τον εξευτελισμό της ανικανότητας.

Τι πάει να πει δηλαδή εμπειρογνώμονες που θα παράσχουν τεχνική βοήθεια; Αν είναι έτσι τα πράγματα τότε ζούμε τον μέγιστο εξευτελισμό. Δηλαδή είμαστε δώδεκα εκατομμύρια Έλληνες, όλοι παντελώς ανίκανοι να επιμεληθούμε μόνοι μας τα του οίκου μας και θέλουμε τεχνική βοήθεια. Τότε τι θέλουμε τα περισσότερα πανεπιστήμια στον κόσμο, τους περισσότερους καθηγητές και δασκάλους, την υδροκέφαλη κυβέρνηση με τους 46 υπουργούς, τους 300 βουλευτές, τον ακριβοπληρωμένο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τόσα πολλά κόμματα που δήθεν το καθένα έχει την μοναδική αλήθεια που δεν την μοιράζεται με κανένα άλλο.

Πες μας, τι τα θέλουμε και τα πληρώνουμε όλα αυτά αφού είμαστε ανίκανοι ώστε να έχουμε ανάγκη εμπειρογνωμόνων για να μας δώσουν τα φώτα τους;;
Ποιον δουλεύουν καλοκαιριάτικα;;
Διαλέξτε Έλληνες:
Δούλοι ή ανίκανοι εξευτελισμένοι;;

Πάντως ε; το καθεστώς, σταθερά καθεστώς πάνω από το κεφάλι μας.
Αυτό δεν πέφτει με τίποτα.