Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Στα 910 το spread και μηδέν από μήδεν… μηδέν


Ένα χρόνο πριν ήμασταν στα ίδια. Ακολούθησαν άγριες μειώσεις μισθών συντάξεων, τριπλή αύξηση ΦΠΑ,  τεράστια αύξηση κάθε πιθανού και απίθανου φόρου, δεκάδες εφευρέσεις νέων φόρων, καταστροφή της κατανάλωσης, της αγοράς, αύξηση της ανεργίας κατα 5 μονάδες, απώλεια εσόδων μέτρα πάνω στα μέτρα, φτωχοποίηση και καταστροφή επαγγελματικών κλαδών, Πληθωρισμός πρωτοφανή ύφεση, μιζέρια, απαισιοδοξία, συνομιλίες, ταξίδια, δηλώσεις, νομοσχέδια, ψηφίσματα, μνημόνια, αντιδράσεις απωλεια εθνικής κυριαρχίας δεσμεύσεις  για εκποίηση νέας, και τόνοι προπαγάνδας.
Και παρόλα αυτά δεν κάναμε ούτε βήμα.
Είναι κρίμα να την πληρώνει ο μέσος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ που ψήφισε το καταστροφικό μνημόνιο. Είναι τραγικό να την πληρώσει ο Πρωθυπουργός που έχει οργώσει τον Πλανήτη. Είναι άδικο να την πληρώσει ο Παπακωνσταντίνου που έκανε ότι μπορούσε.
Τι φταίνε  και οι Μπιρμπιλογερουλάνοι και οι άλλες κομμώτριες, τι φταίνε οι καημένοι οι νταβατζήδες που οι άθλιοι πολιτικοί τους φόρτωσαν τα ασημικά, τι φταίνε τα τρωκτικά της διεθνούς τραπεζικής και οι μεγαλοαστοί του ΕΣΠΑ; Τι φταίει στα αλήθεια ο φοροφυγάς που δεν υπάρχει κράτος;
Φταίει ο πολίτης  που  δεν πήρε την χώρα στα χέρια για να την προστατέψει.
Τιμωρείστε τον.