Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Την ειλημμένη απόφαση του ΔΝΤ από τον Δεκ.2010, μας παρουσιάζουν σαν μεγάλη επιτυχία !!!


Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010
Προσέξτε τι αναφέρεται στο άρθρο και τι δήλωνε ο Στρος Καν:
"Επαναλαμβάνει την ειλημμένη απόφαση του ΔΝΤ υπέρ της επιμήκυνσης της αποπληρωμής του δανείου προς την Ελλάδα, σημειώνοντας ότι «θα εργασθούμε με τους Ευρωπαίους εταίρους μας για μια λύση που θα δίνει στην Ελλάδα περισσότερο χώρο για να αναπνεύσει"

Θα ταυτισθούν οι περίοδοι αποπληρωμής των δανείων των δύο χωρών;
- Σε ό, τι αφορά την περίοδο αποπληρωμής για την Ελλάδα, όπως γνωρίζετε, υποστηρίζουμε την επιμήκυνσή της και θα εργαστούμε με τους Ευρωπαίους εταίρους μας για μια λύση που θα δίνει στην Ελλάδα λίγο περισσότερο χώρο να αναπνεύσει.


Μέχρι και το ΕΘΝΟΣ σε πρόσφατο άρθρο του , αναφέρεται στις παρεμβάσεις του Στρος Κανκαι την πολύωρη συνάντηση του, με τον διοικητή της ΕΚΤ Τρισέ την περασμένη Κυριακή.
Το ΕΘΝΟΣ αναφέρει επίσης ότι, ο Στρος Καν την επιμήκυνση τη θεωρούσε δεδομένη, σε συνδυασμό με μείωση των επιτικίων από τον Δεκ. 2010 !!
Τις πρωτοβουλίες-ιδέες ή όπως θέλετε πέστε τις, για την επιμήκυνση και μείωση επιτοκίων, που είχε δημόσια ανακοινώσει ο Στρος Καν εδώ και 4 μήνες, προσπαθούν να μας παρουσιάσουν σαν μεγάλη επιτυχία η κυβέρνηση..
Αυτό που δεν είχε επίσημα εκστομίσει ο κ. Παπανδρέου τόσον καιρό, ο Στρον Καν μας έλεγε ότι ήταν δεδομένο από πέρυσι τον Δεκέμβριο..
Τόσο καλά..
Τρομακτική επιτυχία να εξασφαλίζεις κάτι που ήταν ειλημμένη απόφαση !!
Το παραμύθι και η ξεφτίλα, σε όλο τους το μεγαλείο.