Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

"AΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"> Η Τζάκρη διόρισε 36 (απο τους 300 υποψηφίους) συγγενείς της και συγχωριανούς της στο Μουσείο Πέλλας!















Με νέες αποκαλύψεις για την υφυπουργό Εσωτερικών Θεοδώρα Τζάγκρη η οποία σύμφωνα με το εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ" "βόλεψε" 36 συγγενείς και συγχωριανούς της στο Μουσείο Πέλλας κυκλοφορεί το τρίτο φύλλο της εφημερίδας. Στο φύλλο θα βρείτε και άλλα αποκαλυπτικά θέματα και σίγουρα ο Γιώργος Παπανδρέου θα έχει νέους μπελάδες μετά το σκάνδαλο με την Γκερέκου ακόμη μια υφυπουργός της Κυβέρνησης δείχνει συμπεριφορά που εκθέτει την ίδια αλλά και το κόμμα. Η εφημερίδα "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ" συνεχίζει να φέρνει στην επιφάνεια σκάνδαλα και δείχνει ότι δεν συμβιβάζεται παρά μόνο με την ΑΛΗΘΕΙΑ.Μην χάσετε το φύλλο που κυκλοφορεί αύριο...

Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΑΚΡΗ ΣΤΟ "ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ": "ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ..."

Επικονωνήσαμε πριν λίγο με την υφυπουργό Εσωτερικών για το αποκαλυπτικό δημοσίευμα των "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ"

"Δεν έχει καμία σχέση το Υπ. Εσωτερικών με τις συγκεκριμένες προσλήψεις. Είναι διαγωνισμός του υπ. Πολιτισμού το οποίο καλώ να δώσει στη δημοσιότητα την διαδικασία που ακολουθήθηκε. Είμαι αποφασισμένη να καταφύγω στη Δικαιοσύνη. Αυτή τη στιγμή ετοιμάζω ανακοίνωση -απάντηση για το δημοσίευμα..."

















kourdistoportokali.gr