Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Αγωγή Τσουκάτου σε μέλος της εξεταστικής. Από ποιόν ζητά 200.000 ευρώ.

Αγωγή κατέθεσε ο Θεόδωρος Τσουκάτος, σε βάρος του βουλευτή της ΝΔ και μέλους της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση της Siemens...

Παναγιώτη Καμμένου,
Σύμφωνα με πληροφορίες ο συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, Κ. Σημίτη, διεκδικεί το ποσό των 200.000 ευρώ, από τον κ. Καμμένο σαν αποζημίωση για ηθική βλάβη που, από συκοφαντικές και εξυβριστικές φράσεις, τις οποίες χρησιμοποίησε σε βάρος του, στην Επιτροπή, ο κ Καμμένος.

Τέλος ο κ. Τσουκάτος ανέφερε, ότι το ποσό που τελικά θα επιδικασθεί θα το διαθέσει στο γηροκομείο Λεωνιδίου.

Ο Πάνος Καμμένος απαντώντας στα πιο πάνω και συγκεκριμένα στην αγωγή του κ. Τσουκάτου ανέφερε ότι θα απαντήσει με αγωγή ύψους 20 εκατ ευρώ.

Μάλιστα διευκρινίζει ότι 5 εκατ. ευρώ θα δοθούν για να διασφαλισθούν, οι συντάξεις για τις χήρες και τα ορφανά πού κόπηκαν από κάθε κ. Τσουκάτο..

‘Aλλα 5 εκατ. ευρώ θα δοθούν στις οικογένειες των ηρωικά πεσόντων πιλότων.

Tο υπόλοιπο ποσό θα κατατεθεί στον ειδικό λογαριασμό της βουλής, για την απόσβεση του δημοσίου χρέους που δημιουργήθηκε από τον κάθε κ. Τσουκάτο.
Τέλος ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι τα δικαστικά έξοδα της αγωγής που θα αναλάβει η σύζυγός του, θα διατεθούν για την ανέγερση προτομής του κ. Τσουκάτου, ώστε να τον βλέπει ο κόσμος και να τον καμαρώνει.

www.olympia.gr