Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Για πες αλεύρι Παπουτσή, ο Αναγνωστάκης σε ζητεί !


Εντός έδρας (MEGA, Πρετεντέρης, 31/05/2010) δεινοπάθησε ο Χρίστος από Δανίκα (Ρίζο) και Αναγνωστάκη(MEGA). Ο Παπουτσής σαν hardcore ΠΑΣΟΚΟΣ ήταν της άποψης, "ρε παιδιά, ότι έγινε, έγινε", άντε να κοιτάξουμε πως θα προοδέψει η χώρα τώρα. Τι ήτανε να το πει? Τον βάλανε στην μέση ο Δανίκας και ο Αναγνωστάκης και ο καημένος είπε "τον Χριστό Μανώλη" που λέει και γνωστός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Και καλά του κάνανε. Άκου ότι έγινε έγινε....Πολλοί μας δεν το έχουν εμπεδώσει καλά ακόμα. Άρα ας το αναφέρουμε εδώ άλλη μια φορά. Το δίδυμο των ναυαγωστών της Ελλάδας Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου, ουσιαστικά λέει (δια του εκπροσώπου των κο. Ππαπουτσή) στον Έλληνα συνταξιούχο των 400 ευρώ:

Μερικές φορές το μήνα δεν θα έχετε φαγητό και θα πάτε να κοιμηθείτε με άδεια στομάχια (όπως στην κατοχή) διότι, ... ότι έγινε, έγινε. Μέρος της πείνα σας οφείλεται ότι ο Μαντέλης έπρεπε να σπουδάσει τα παιδιά του στο εξωτερικό, ο Βουλγαράκης φρόντιζε να αποφεύγει (και αυτός πάντα για τα παιδιά του) να πληρώνει φόρους (μεσω των offshore), ο Τσουκάτος το έκανε για το ΠΑΣΟΚ ρε γαμώτο, και άλλοι δεν βολεύονταν σε διαμερισματάκια και θέλανε σπιταρώνες στην Διονυσίου Αεροπαγίτου και στον Καπανδρίτη.

Αλλά ότι έγινε, έγινε. Τι κι αν πάτε μερικές φορές το μήνα να κοιμηθείτε χωρίς φαγητό? Δεν άξιζε τον κόπο? Άλλωστε ... θα μας ξαναψηφίστε....


Αλήθεια βρε παιδιά, ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ μερικοί?