Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: Ο ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.


morsi papandreou clinton

Ο ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ) ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ

Χθες το βράδυ, ο Αιγυπτιακός λαός μετά από παλλαϊκή εξέγερση γκρέμισε το ισλαμοφασιστικό καθεστώς του Μόρσι. Ένα καθεστώς που με τον βούρδουλα του μουλά κρατούσε τον λαό σε καταστολή, ώστε ο Σουλτάνος να ξεπουλήσει τον εθνικό πλούτο.

Δεκάδες χιλιάδες βαρυποινίτες που βγήκαν από τις φυλακές ως “θύματα του Μουμπάρακ” τρομοκρατούσαν την ύπαιθρο, έσφαζαν Χριστιανούς και Σιίτες, βίαζαν γυναίκες και σκότωναν φοιτητές σπέρνοντας τον τρόμο.

Το ΔΝΤ άνοιξε τα ταμεία για να “στηρίξει” τον ισλαμοφασίστα την ίδια στιγμή που η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος και του φυσικού αερίου πολλαπλασιαζόταν ρίχνοντας τον λαό στην εξαθλίωση.

Τα στενά του Σουέζ ήταν ο πρώτος στόχος του θηριώδους πολιτικού ανδρείκελου της Κλίντον. Όποιος τολμούσε να διαμαρτυρηθεί, χαρακτηριζόταν “βλάσφημος” και η ποινή ήταν θάνατος.

Η εξέγερση των Αιγύπτιων δημοκρατών ξεκίνησε μέσα από τα γήπεδα, τα χωριά και τις γειτονιές για να φτάσει στην πλατεία. Εαν αργούσε έστω και λίγους μηνες, η κατάσταση θα ήταν πολύ πιο δύσκολη.

Οι προστάτες του κτήνους υποτίμησαν την αυτοοργάνωση του λαού. Νόμιζαν πως με 600 πεζοναύτες θα μπορούσαν να προστατεύσουν τον εκλεκτό τους. Όταν όμως είδαν εκατομμύρια Αιγυπτίους στους δρόμους, η κατάσταση είχε ξεφύγει από τον έλεγχο.

Στην Ελλάδα, η συμμορία του μνημονίου ακόμα βρίσκεται σε θέσεις εξουσίας. Είτε ως υπόδικοι είτε στο απυρόβλητο, συνεχίζουν να ρημάζουν την Ελλάδα και να τρομοκρατούν τον πληθυσμό. Με την προπαγάνδα των νταβατζήδων, τα παρακρατικά ανδρείκελα, τα “σκισμένα κοράνια” και τους ταλιμπάν του “Σχεδίου Πυθία”. Της εδώ “πορτοκαλί επανάστασης” που έφερε τον Παπανδρέου στην εξουσία για να παραδώσει την χώρα στους παγκόσμιους τοκογλύφους.

Και ο Στουρνάρας να προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους Έλληνες για να τους κρατήσει σε καταστολή. Ο πανικός του συστήματος είναι έκδηλος αφού οι φλόγες της Αλεξάνδρειας φώτισαν χθες βράδυ την Ελλάδα.