Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟ” ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.

Προκηρύχθηκαν θέσεις εργατών γης για τα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας από τον ΟΑΕΔ;

Πολλά ΜΜΕ μας ανακοίνωσαν πριν μερικές ημέρες πως ελάχιστος αριθμός Ελλήνων φέρεται να έχει ανταποκριθεί στις αιτήσεις των φραουλοπαραγωγών για πρόσληψη μέσω ΟΑΕΔ 4.648 εργατων στα φραουλοχώραφα της Βουπρασίας! 

Μάλιστα για το θέμα κατατέθηκε και σχετική ερώτηση στη Βουλή από τους βουλευτές κ.κ Κοντογιάννη Γιώργο και Αθανάσιο Νταβλούρο της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Κουτσούκο του ΠΑΣΟΚ και Νίκο Τσούκαλη της ΔΗΜΑΡ.


 
Δείτε εδώ ολόκληρο το κείμενο της ερώτησης η οποία ακόμα δεν έχει απαντηθεί.Να σημειωθεί πως στην ερώτηση οι βουλευτές θεωρούν δεδομένο πως κατατέθηκαν αιτήσεις στον ΟΑΕΔ ζήτησης εργατών γης για την περιοχή της Μανωλάδας.
 
Μετά από αυτή την  ανώνυμη καταγγελία (δείτε εδώ) κάναμε το αυτονόητο που θα έκανε κάθε δημοσιογράφος.Μπήκαμε στη σελίδα του ΟΑΕΔ και ψάξαμε να βρούμε αναζήτηση εργασίας ανειδίκευτων εργατών Γεωργίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Δεν βρήκαμε τίποτα.

 
 
Τελικά : Προκηρύχθηκαν θέσεις εργατών γης για τα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας από τον ΟΑΕΔ; 
 
Είναι οι Έλληνες τεμπέληδες και δεν έδειξαν ενδιαφέρον να δουλέψουν ως εργάτες επομένως μας είναι απαραίτητοι οι μετανάστες εργάτες γης  στην Ηλεία;