Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Αντώναρος: Καλοκαιρινοί ευφάνταστοι προβοκάτορες...

Αντώναρος: Καλοκαιρινοί ευφάνταστοι προβοκάτορες...
Διάψευση μέσω του Twitter προκάλεσε παραπολιτικό της εφημερίδας τα «Τα Νέα» που φέρει τον κ. Ευάγγελο Αντώναρο να συναντήθηκε με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκο Παππά σε ξενοδοχείο του Μοναστηρακίου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος των κυβερνήσεων του κ. Κώστα Καραμανλή απαντά πως ουδέποτε συναντήθηκε με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκο Παππά, το οποίο υπογραμμίζει πως δεν γνωρίζει καν.
Σύμφωνα με τον «Μικροπολιτικό», ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του κ. Αλέξη Τσίπρα -ο κ. Νίκος Παππάς- συναντήθηκε δύο φορές στο Μοναστηράκι «με στελέχη που ανήκουν στο «μπλοκ των Καραμανλικών». Τη μία φορά ήταν με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη και την άλλη με τον Βαγγέλη Αντώναρο» και αναρωτιέται «Καραμανλική Αριστερά;».
Είναι γεγονός πάντως πως εδώ και αρκετούς μήνες επιχειρείται να καλλιεργηθεί ένα φλερτ ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τους λεγόμενους «καραμανλικούς».
Μάλιστα τα σενάρια αυτά φούντωσαν όταν ο κ. Τσίπρας μίλησε στο Μέγαρο Μουσικής σε εκδήλωση μνήμης για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Οι αναφορές του κ. Σκουρλέτη στον Εθνάρχη και η φράση πως «η σημερινή ΝΔ δεν μοιάζει σε τίποτα με τη ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή μεταφράστηκε σκοπίμως ως «εναγκαλισμός» ΣΥΡΙΖΑ και «Καραμανλικών».
Είναι προφανές πως ορισμένοι καλλιεργούν αυτό το φλέρτ έχοντας συγκεκριμένους σκοπούς, χρησιμοποιώντας ακόμα και το... «ράδιο αρβύλα»!


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/329368/antonaros-kalokairinoi-eyfantastoi-provokatores#ixzz2a3jna1Tj